Lapkričio 27, 2016
Londonietės fotoreportažas. Kalėdos Kew soduose (Christmas at Kew 2016)

Londono karališkasis botanikos sodas Kew Gardens gražus bet kokiu metų laiku. Tačiau tokio spindinčio ir magiško jo dar niekuomet nematėme.

Šią savaitę Londone prasidėjo dar viena žavi Kalėdinė atrakcija: Kalėdos Kew soduose (Christmas at Kew 2016). Jei lankėtės Kew botanikos soduose vasarą, pavasarį ar rudenį, tai dabar galite juos išvysti vakare, sutemus, kada visi botanikos sodo augalai ir pastatai švyti naujomis spalvomis. 

Mums labai pasisekė, kad Kew sodų Kalėdines instaliacijas apžiūrėjome puikaus oro sąlygomis: jokio vėjo, tik lengvai kandantis šaltis. Vaikštinėjom po parką ilgiau nei valandą, tad iš savo patirties labai rekomenduojame nežiūrėti madų, bet apsirengti patogiai ir šiltai.

Kaip sakoma, svarbu kelionė, o ne tikslas. Tad mes tiesiog ėjome. Ir grožėjomės: naujomis spalvomis nulietais šimtamečiais ąžuolais, Kalėdų giesmes giedančiomis eglėmis, ugnies sodu, šviesų tuneliu, veidrodine širdimi su LED šviestuvais, žiemos sodu ir daugybe kitų instaliacijų.

Pakeliui neapsėjome be žiemos atrakcijų: karšto šokolado ar vyno, skrudintų zefyrų (marshmallows). Kalėdos Kew soduose skirtos mažiems ir dideliems, tad kol suaugę šildosi karšto vyno taure, mažieji vienoje kelio atkarpoje tarp žavių cukrinių namukų gali šėlti su elfais ir netgi išvysti Senį Šaltį. Paėjus dar šiek tiek – jūsų laukia karuselės, karaoke ir dar daugiau pramogų. 

Christmas at Kew galite aplankyti iki sausio 2 d., 2017, nuo 5pm iki 10pm.  Perkant bilietus iš anksto vaikams (4-16 metų) kainuoja £10, suaugusiem £16, £18. Kew Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond, TW9 3AB. Daugiau info: www.kew.org/christmas 

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai