Gruodžio 8, 2016
Conscious Skincare ekologiškų produktų apžvalga
La Pepa Boutique {www.lapepaboutique.com}

La Pepa Boutique: www.lapepaboutique.com

Daugelis galvoja, kad natūralios, Ekologiškos grožio priemonės yra nuobodžios ir neįdomios. Na, gal kažkada taip ir buvo, bet šiandien Ekologiško grožio industrija yra moderni ir pasirinkimas yra beribis! Daugybė  skirtingų kompanijų, dailios pakuotės, įvairovė kokybiškų produktų eksperimentavimams. Šiandien noriu su jumis pasidalinti vienu iš mano paskutinių atradimų – Conscious Skincare. Tai kompanija, kurianti produktus Velse ir laimėjusi galybę apdovanojimų. Produkcija yra patvirtinta Vegetarų Asociacijos, PETA ir Cruelty Free International. Šios kompanijos produktų sudėtyje patys saugiausi ingredientai, maža to, kompanija yra viena tarp geriausius ingredientus naudojančių kompanijų pagal EWG duomenis. Žinoma, man labai parūpo išbandyti jų produktus. Negana to, kad kompanija rūpinasi saugia produktų sudėtimi, jie rūpinasi ir aplinka. Pakuotėms naudojamas perdirbtas plastikas, aliuminis, o štai kaip išradingai pakuojami produktai!

Taip produktus pakuoja atsakingos kompanijos, saugančios aplinką. Pakuotė 100% perdirbama: rudas popierius ir popkornai! ♻️ Popkornus galima sumaniai panaudoti, pavyzdžiui kaip aromatinį mišinį namuose, stiklinėje vazoje, įlašinus savo mylimiausio eterinio aliejaus. Taip pat galima panaudoti jūsų pačių siuntiniams, galiausiai tiesiog sukompostuoti – jokių atliekų, jokios taršos. Kaip mėgstu sakyti – ekologiškas gyvenimo būdas tikrai nereikalauja atsisakyti nei komforto, nei stiliaus, nei grožio. Ir čia puikus to pavyzdys.

Man labai pasisekė, kadangi kompanija atsiuntė išbandyti valomųjų veido priemonių rinkinį: ekologišką levandų veido hidrolatą ir makiažo valiklį. Rinkinys supakuotas Fair-trade kosmetiniame krepšelyje. Kiekvienas šių krepšelių yra unikalus, kadangi pamušalas yra pasiūtas iš perdirbtų sarių. Kodėl sarių? Nes krepšelius siuva Indijos moterys, išsilaisvinę iš sekso vergijos. Fair-trade joms sukūrė galimybę dirbti, užsidirbti ir pradėti gyvenimą iš naujo: oriai ir su nauja viltimi. Kai perki tokius produktus, esi gražių pokyčių dalis ir prisidedi prie šviesesnės ateities kūrimo tiems, kam to labiausiai reikia.

Į rinkinį įeina ekologiškos medvilnės, daugkartinio naudojimo rankšluostukas, kuris yra nedažytas ir nebalintas, tinkamas veganams. Hidrolatas ir makiažo valiklis yra aliuminiuose buteliukuose su kamšteliais, tačiau prie jų yra pridėta pompa dėl jūsų patogumo. Aš produktus naudoju tiesiog taip, tiesiai iš buteliuko, o pompas pasilikau ateities DIY projektams, kadangi buteliukai gali būti pernaudojami šimtą kartų!

Makiažo valiklis yra laimėjęs geriausio makiažo valiklio kategorijoje 2014 metais. Pagrindiniai sudedamieji ingredientai yra aliejai, taigi valiklis veikia odos valymo aliejumi metodu, kuris yra tinkamas visiems odos tipams, net ir riebiai odai. Aliejus tirpdo aliejų,  tai reiškia, kad aliejus išvalo riebalais užsikimšusias poras, tad naudodami tinkamus aliejus, galite efektyviai išvalyti užsikimšusias poras ir pašalinti bakterijas. Sezamo aliejus yra puikus drėkintojas, jame gausu vitaminų E, D ir B, kurie padeda mažinti randus, lygina odą ir šalina paraudimus, o ricinos aliejus padeda išvengti raukšlių atsiradimo. Eterinių aliejų, tokių kaip Rozmarinas, Eukaliptas ir Mirtos kombinacija padeda atkimšti poras, tonizuoja odą ir turi antibakterinių savybių.

Valiklį naudoti labai paprasta, tiesiog užpilti nedidelį kiekį ant drėgno rankšluostėlio ir masažuoti odą, kol visi nešvarumai bus nuvalyti. Aš valiklį naudoju su savo megztais ekologiško bambuko medvilnės veido šveistukais. Valiklis veikia tikrai efektyviai ir nuvalo netgi tušą. Valiklis nepalieka riebumo jausmo, kadangi greitai susigeria į odą ir  papildomai veikia kaip drėkiklis, po kurio nebereikia veido kremų.

Makiažo likučius pašalinti galima su hidrolatais, tačiau man labiausiai juos patinka naudoti veido atgaivinimui.  Šis hidrolatas yra išdistiliuotas iš levandų, kvepia nuostabiai ir puikiai gaivina, tonizuoja odą. Naudoti jį taip pat labai paprasta, galima purkšti tiesiai ant veido arba ant medvilnės pagalvėlių. Kaip ir makiažo valiklį, hidrolatą aš taip pat naudoju su savo ekologiško bambuko pagalvėlėmis. Levandų hidrolatas turi antibakterinių savybių, padeda kovoti su odos paraudimais ir akne. Jį taip pat galima naudoti raminti vabzdžių įgėlimams, kas labai naudinga keliaujant su vaikais. Šis komplektas mano odai labai tinka, veikia nepriekaištingai ir aš nekantrauju išbandyti daugiau šios firmos produktų!



Daugiau  ekologiškų idė​jų rasite bloge La Pepa Boutique: www.lapepaboutique.com
Raktažodžiai: SveikataGrožisekologiški poduktaieko grožis

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai