Permanentinis makiazas,ka manot apie ji ?
Permanentinis makiažas
Per kiek laiko padaromas permanentinis makiažas?
Iš tikrųjų iš to, kiek ilgai daromas permanentinis makiažas, galima spręsti apie meistro profesionalumą. Šios srities diletantams, mokiniams atlikti permanentinį makiažą reikią net 5-6 seansų. Klientė dažniausiai išgirsta, kad jos oda atsieit blogai priima dažus. Kvalifikuotas meistras permanentinį makiažą sugeba atlikti tik per du seansus: pagrindinė procedūra ir vėliau korekcija. Pagrindinė procedūra užima apie 2-2,5 val., o korekcija trunka apie 1-1,5 val. Iki permanentinio makiažo procedūros būtinai daroma konsultacija, kuri užima apie pusvalandį. Konsultacijos metu aš atsakau į visus mano klientės klausimus, rodau pasirinktos procedūros sudėtingumo variantų nuotraukas, mes aptariam vizažą, parenkame norimą spalvą ir pan. Jeigu mano klientė žino labai mažai apie permanentinį makiažą, tai aš aiškinu jai kas tai yra, su kuo jis valgomas, kaip atrodys.
Kaip atrodo veidas ką tik išėjus iš salono?
Iš karto po permanentinio makiažo seanso nedidelės pasekmės šiek tiek matosi. Ta vieta, kuri buvo dažyta, būna šiek tiek patinusi. Pavyzdžiui, padažius akis neilgam moteris gali atrodyti lyg apsiverkusi, lūpos - standesnės nei įprasta. Tačiau to moterys neturėtų baimintis, nes tokie pasikeitimai trunka tik kelias valandas. Todėl moterys, pasidariusios permanentinį makiažą ryte, vakare drąsiai galės eiti į bet kokį vakarėlį, o taip pasigrąžinusios vakare - ryte net neprisimins, kad būta kokių nors nemalonių pakitimų.
Padiskutuokim,ka manot apie ji,gal atsiras kas yra ji pasidariusios.Gal yra zinanciu apie Londone,lietuviu, salonus darancius si makiaza?