Paraše Anonimas
Prieš 185 mėn
Jau vien skaitant foruma juokas ima, dar nepazinodami vieni kitu jau barates?!?! O dar draugu ieskot... Ech lietuviai broliai!!!!!
Paraše smile
Prieš 185 mėn
saunolis anonimas,gerai pasakyta!!! Cia mums visiems atsakymas, kodel mums taip sunku susirasti lietuviu draugu. Nes, net nepazinodami zmogaus bandome ji paneigti. Taip pat atsakymas, kodel ,kai kurie lietuviai verciau renkasi kitataucius draugus, nes sie, kaip sakant ,,polite'' ir jie lengviau ziuri i musu silpnybes, kuriu turime visi. Visi be isimties. Todel, jei atlaidziau i viska ziuretume, pamatytume, kad ir mamytes ir realistes turi kazka mielo ir gero ir gali buti musu draugemis. Keiskimes pacios, ir musu aplinka pasikeis. Linkejimai visoms.
Paraše elena
Prieš 185 mėn
Pries vaziuojant i Anglija man vienas geras zmogus dave patarima-kad ir kokia vienisa bebuciau neieskot lietuviu,net jei isgirsciau lietuviskai snekant,apsimesti,kad nesuprantu.Nepaklausiau ir pirmus 2 metus bandziau bendrauti su tautieciais.Taip nudegiau,kad nezinojau kur listi,moraliskai uzmusta buvau.Ziauriai bande sistematiskai isskirti net su mano vyru,bet gerai,kad ne idiotas,atsirinko kas yra kas.Atsizegnojau tautieciu visam gyvenimui,gal senstu ar is proto kraustaus,kad vel norisi lietuviu draugu rasti.Atleiskit broliai tautieciai,kad itari ar "short tempered" esu,bet tam turiu labai rimta pagrinda.Lietuvoj turiu kruva nuostabiu draugu,tikrai nemaniau,kad emigrave lietuviai gali buti tokie pagiezingi ir pavydus.Prasau,itikinkite,kad klystu.
Paraše smile
Prieš 185 mėn
Nepyk, negaliu nei paneigti, nei pritarti tau kad klysti.Daug priklauso ir nuo taves pacios. Man pavyzdziui LT like draugai baigia issibarstyti, nors atrodo draugyste buvo....dabar net per gimtadieni nepasveikina.Ar tureciau pasmerkti visus lietuvius, kad visi tokie. Manau ne, tik reikia laiko surasti draugui, kuris bus tau tikru draugu. O jei sutikus zmogu i ji ziuresi, kaip i potencialu priesa- priesa ir gausi. Zmones jaucia. Nesakau, kad reikia istraukti sirdi ant lekstutes pirmam sutiktajam, bet turbut esu naivi idealiste, tikinti, kad visgi tikru draugu yra, nors ir nudegus ne karta.
Paraše smalsuole
Prieš 185 mėn
sveiki, rasau vedama smalsumo. Esu 33 metu londoniete, turinti 15 metu sunu, dirbanti ir daranti karjera moteris. Turiu drauga. Butu idomu suzinoti ar yra zmoniu, tokiu kaip as, kurie skundziasi laiko stoka, bet nepaisant to troksta susirasti draugu.
Paraše elena
Prieš 185 mėn
Sutinku,geru draugu galima rasti,bet rasti geru lietuviu draugu Londone beveik neimanoma.Nesu gyvenime sutikus tokios rusies lietuviu,kokiu sutikau cia,nors niekada niekam neuzsklendziau duru dar pries juos pazindama.Be to noreciau paklausti taves ar tu kasmet sveikini visus draugus su gimtadieniu?Siais laikais visi susiguze begam apie seima ir darba,kad daug kas isslysta is atminties.Manau tikra draugyste yra svarbiau nei atvirukas.Aisku nezinau tavo aplinkybiu,bet man tikrai nebuvo sunku islaikyti draugus,likusius Lietuvoj.
Paraše smile
Prieš 185 mėn
matai, sveikinimas su gimtadieniu man reiskia, kad mano draugas mane prisimena.Nors per gimtadieni. Ir ne atviruko as laukiau, o sms, kuriomis palaikiau rysi su tai draugais.Beto yra internetas. Bet nediskutuosiu, cia kita tema.P.s mano draugai per gimtadieni buvo pasveikinti visi, nors ir skundziuosi laiko stoka.
Paraše Raima
Prieš 185 mėn
Sveikuciai ir sveikutes!! Atvykau i Londona tik pries dvi savaites. Turiu cia keleta draugu, bet visi uzsieme darbais, vargiai day off'as sutampa, sunku susitikti. Galvojau, kad cia tik man taip, ir del to kad ka tik atvykau, bet ziuriu, kad visi panasiai gyvena. Butu tikrai smagu susimatyti, ir del to, kad pati jaucuosi vienisoka siame didziuleme mieste, ir dar del to, kad noriu rasyti savo magistrini apie Lietuvius gyvenancius Londone. Tik neissigaskit ;)Pirmaiusiai ieskau draugu, o jei sutiksit pasidalinti savo patirtimis, apkiekurias galeciau parasyti busiu labai dekinga. Del susitikimo tikrai butu smagu, bet manau reikia nutarti del datos, kad dauguma galetu pasiimti laisva diena, kas dirba, ka manot apie piknika kokiam parke? nesakau, kad klubas blogai, tik ten sunkiau susikalbeti;) parasykit ka manot, laukiu. Gyvenu Wandsworth ar yra, kas gyvena netoliese? Rasykit [email protected], iki
Paraše indre
Prieš 185 mėn
Sveiki, noriu isijungti i sita sujudima, manau piknikelis nebloga ideja, tikrai dalyvauciau, gal pabandom paskirti data ir laika ir paziuret kas uzsikabins??
Paraše Bela
Prieš 185 mėn
Tai turbut visi, kurie pasisake cia pries draugus lietuvius UK saves nelaiko tais blogais lietuviais imigrantais- tik visi kiti nepatikimi, pavydus, blogi?! O jus ne is tu?
As tai manau, kad galima rasti tu geru draugu lietuviu, bet as kol kas dar neradau per 7 gyvenimo metus Londone... Bendrauju su tais, kuriuos zinau nuo mokyklos ar unuvero laiku :)Nauju draugu ieskojimas reikalauja per daug pastangu ir laiko, o po to ziurek viskas nueina veltui, nes kazkas kazka pasaka ar padare ne taip ir naujai sulipdyta draugyste nutrukta!
Paraše diana
Prieš 185 mėn
labas, ale

kaip tiksliai pavadinimas tos grupes facebook'e? bo tik kanados ir jav man ismeta...:(
Paraše LALKA IS WALTHAMSTOW
Prieš 185 mėn
nu nezinau ant kiek tie lietuvaiciai geri ar baisus,bet gyvenant londone 5 metus niekada neteko buti iskoliotai ar kaip nors piktybiskai isvadinta uz nieka tiesiog gatveje kokio anglo,lenko,ruso ar dar kokio(nu su juodziais-kita politika)o va tautiecio teko buti isdetai i suns dienas.
vaizdas toks:sekmadienio rytas,su drauge,abi su mazameciais vaikais,iseinam is parduotuves ir pro sali eina lietuvaitis.atsisuko i mus ir pasipyle zodziu tirada:
cia ,anglijoj,ir jau spejot jus kur...os vaiku prisi....isti,kal...s,su...os,eikit jus na...ir riebiai nusispjove(jau ten visu pasakytu zodzizu nebesugaudem).tai jus man pasakyk ar yra kas lietuviui gali neuzkliuti???nera,jokios tolerancijos,pagarbos,mes buvom soke,nesupratom kas vyksta net.kai papasakojom savo vyrams-sako jei butumem buve kartu-nezinom ka butumem tam asilui padare.manau kiekvienas save gerb.vyras ir savo seima,butu stojes ginti,nes sitaip slyksciai dar neteko buti ivardintoms uz nieka.
Paraše Laurynas
Prieš 185 mėn
Sveiki, forumo gyventojai. Pamates daugybe siu zinuciu norejau paklausi tai kada gi bus tas nelemtasisi susitikimas kur nors kur galima butu pabendrauti su cia berasanciais zmonemis arba tiesiog susipazinti ir surasti galbut bendraminciu :) aciu uz demesi. Vilnieciams linkejimai.
Paraše Vaida
Prieš 184 mėn
Sveiki! Gal yra lietuviu gyvenanciu north west London? Man 29m, ieskau nauju pazystamu local rajone, gyvenu netoli Maida Vale.
Vaida
Paraše rasa
Prieš 184 mėn
sveika,malonu butu.as taipat turiu lelyte 2sav.liudna truksta to bendravimo,as gyvenu uz londono.newton abbot,iki
Paraše toma
Prieš 184 mėn
sveikuciai visi visi!kaip nudziugau atradusi si foruma!po 3 metu praleistu lonone, negaliu pasigirti didziuliu draugu sarasu
:( o jie taip reikalingi!!!!gyvenu siaures londone, bet jei yra noras bendrauti, nemanau kad atstumas didele beda!man 22,darbas-namai..o galvoje tiek minciu ka nuveikti, labai lauksiu jusu laiskuciu.be to, dbr guliu namie ir laukiu penktadienio operacijos, labai nuobodziauju:)
Paraše toma
Prieš 184 mėn
sveikuciai visi visi!kaip nudziugau atradusi si foruma!po 3 metu praleistu lonone, negaliu pasigirti didziuliu draugu sarasu
:( o jie taip reikalingi!!!!gyvenu siaures londone, bet jei yra noras bendrauti, nemanau kad atstumas didele beda!man 22,darbas-namai..o galvoje tiek minciu ka nuveikti, labai lauksiu jusu laiskuciu.be to, dbr guliu namie ir laukiu penktadienio operacijos, labai nuobodziauju:)
Paraše grazina
Prieš 184 mėn
taip cia reali teisybe, kad lietuvis lietuvi eda, bet yra dar kita puse. Pvz, as dirbau vienoje imoneje Jungtines karalystes Randalstowno mieste , kur vadovai niekada nemokejo mininimo, bet ir sugebejo pasitelkus radijo stotis pasitycioti. Jiem i pagalba pardidaveliai lietuvia, as net galiu ivardinti visus, Jeigu pasikvieti pas saves drauges vadinamas, kurios net sugeba apdergti, tiesiog as supprantu, kad jos padeda imones darbuotojams. Ir kaip galima su tokiomis draugemis bendrauti ir vadinti draugemis jos kaip gyvates.Ne tik moterys, bet vyrai lietuviai tiek jauni tiek pasene yraneturintys proto. Dabar noreciau pagalbos londone, kad galeciau pateikti teismui skunda ir man reikalingas vertejas gal atsirastu,kas londone, kuris galetu man padeti is versti i anblu kalba.Rasykit, adresu [email protected]
Paraše saulyte
Prieš 184 mėn
Lalka, kur dingai, berods daug bendru poziuriu turim, labai pasiilgau bendravimo su tavimi. Kaip tavo kiskutis laikosi? Gal gali atsiusti jo nuotraukyte naujesne? Jei pametei mano e mailo adresa, jis [email protected]. As sudalyvavau ir animal welfare forume, kuris prasidejo nuo KFC, man tai labai aktualus dalykas, kuriuo domiuosi jau kuri laika. Tikiuosi susirasysim vel greitai. Iki
Paraše Ilona
Prieš 183 mėn
Sveiki,as Londone jau daugiau nei metai, draugu turiu, bet laiaks bega, vieni isvaziuja, kiti ystoja y kokia mokykla, daug kas keiciasi, o be to suprantu, kad Londone kartais aplanko kazkoks keistas liudesys...na bet kokiu atveju, megstu draugauti,tai kas uz sita pomegy prasom prisijungti ;D
rasykit y skype "ylonet" arba "Ylonen" kazkuris is tu ;D

tei kas nores draugaut, mielai apsidziaugsiu, ir tam mano skype kontaktas (arba na,per one [email protected]), nes y sita puslapy atsitiktinai uzklydau ir daugiau negrysiu, Sekmytes ir nepasiduokit, kovokit su sypsena! Ai, nu viskas cia gerai (kaip as megstu sakyt :p ;D !!
Paraše londoniete
Prieš 182 mėn
EI,Nei viena diskusija nezuvo! tiesiog spauskite ant diskusiju kategorijos (pvz PAZINTYS) ir jums parodys visas temas. XXX
Paraše Lalka
Prieš 182 mėn
as cia,daug visko ivyko todel buvau atitrukusi.dabar isivaziuoju i vezias i prizadu sia savaite parasyti,butinai.o kas liecia si foruma-buvo vasaros gale luzes,nejo parasyti ziniuciu,atrodo parasai bet jos nerodo,rodo senas,ir taip buvo ilgokai.o as galvojau,kad mano kompas kaltas
Paraše giedre
Prieš 181 mėn
As jauciuosi vienisa labai noreciau susirasti draugiu,gyvenu londone.man 25 [email protected]
Paraše Gintare
Prieš 181 mėn
Labas Giedre, man taip pat 25 metai. As cia jau metus. Neturiu nei vienos lietuves drauges. Esu istekejusi. Gyvenu pietvakariu Londone. Palyginti toli nuo lietuviu bendruomenes. Bet dirbu Cityje. Tada karkartem nulekiu per pietu pertrauka iki stratfordo pasiklausyti kaip lietuviai shopping centre sneka. Palengveja, bent trumpam. Jei as nesu labai toli nuo taves, galbut galetume susitikti ir kada papietauti ar seip pasikalbeti?

Ar yra lietuviu gvenanciu netoli vakaru centrinio Londono? Butu smagu susitikti, pabendrauti.
Paraše Rutene
Prieš 181 mėn
Noreciau pasiteirauti, gal kartais yra vidjutnio amziaus lietuviu moteru, gyvenanciu siaures vakaruose ( Edgware, Stanmore, Harrow).Zinau, kad esu nestandartine emigrante(juk tai daugiausia jaunimas), man toli grazu ne 25....Bet vis gi, gal tokiu kaip as yra ir daugiau. Tiesiog turiu antsvorio problemu, galvoju eiti i koki weighwatchers kluba, bet vienai kazkaip nedrasu...
Paraše :)
Prieš 181 mėn
Sveikutes, esu besilaukianti mamyte norieciau susirasti tokiu paciu mamyciu,bendravimuj ir seip bendrom idejom apie busimus lialiukus...Man 22m...lauksiu laiskuciu...:*
Paraše Vitalija
Prieš 176 mėn
REGINA
Sveikos, as ir taip pat noreciau sutikti draugiu lietuviu Londone. Man 27 ir butu malonu sulaukti zinuciu is bendraminciu, tad, jei kuri nors apsilankysite siame jau atrodo apleistame forumiuke, parasykit - pabendrausim. Mano email [email protected]
Paraše vida
Prieš 162 mėn
Taip,matosi senai kas cia ko beieskojo :))As jau cia londone greitai 3 metai,butu malonu susipazinti su lietuve ar lietuvaiciu,man 37,ar mano apylinkej yra lietuviu,atsiliepkit,gyvenu rajone S1,galetumem pabendrauti,isgerti kavos ir t.t.Mane galit surasti skype:vida ektyte.
Paraše Angela
Prieš 162 mėn
Sveiki, jai kas gyvena S. Airijoje susisiekite su manimiangell.72 (skype) Aciu
Paraše venera
Prieš 162 mėn
man ir labai truksta, jei nesusirasiu tai jauciu grisiu i Lietuva nes taip labai sunku, o jei dar su draugu susipykstam tai is vis nezinau kur detis... Kas nori susitikt?? parasykit i email [email protected]