Paraše Karina
Prieš 190 mėn

Man truksta draugu, o tau?

Sveiki. Atvykau i Londona pries pusmeti ir taip truksta lietuviu draugu. Dienom dirbu, vakare skubu namo ir taip visos dienos bega.Ar yra to pacio likimo zmoniu?
Paraše Veronika
Prieš 189 mėn
Man tas pats, gyvenu su draugu, taciau draugiu iseiti i kavine ar apsipirkti, neturiu :) Labai sunku susirasti draugu svecioje salyje, visos draugystes dazniausiai susikuria dar mokykloje ar universitete, dazniausiai veliau sukurtos pazintys tik ir lieka pazintimis :)
Paraše as
Prieš 189 mėn
o as manau kad susidraugauti su svetimos tautybes zmonemis nera lengva, o lietuviai uzsienyje,atsiprasau, bet susirasti ten draugu laaabai sunku, na nebent tavo megstamiausia tema kalbetis apie pinigus ir ka ir uz kiek pirkai.
Paraše Vytas
Prieš 189 mėn
Londone esu neseniai, bet jauciuosi labai vienisas, nes nieko artimo cia neturiu. Skaitau komentarus ir matau, jog tokio likimo esu ne vienas. Gal buriame draugija? Darome savaitinius susiejimus?
Paraše Renata
Prieš 189 mėn
Gyvenu Salisbury. Esu laiminga su savo seima, part time job ir brangiuoju Angliuku(berniuku)!
Turejau tris drauges, dvi is Vokietijos ir viena buvo is Cekijos Resp. Visos buvom au-pair'es. Dabar jos esamos studentes, o as vis dar vaikucius aukleju.:)
Gal kur netoli manes yra kas nors kas noretu susitikti, ka nors nuveikti, ka nors pamatyti...?
Paraše vaiva
Prieš 189 mėn
buriames!!! man irgi liudna...as salia birmionghemo gyvenu, bet galim bendrauti, gi draugu niekada nebus per daug..
Paraše Arvydas
Prieš 189 mėn
Paraše Arvydas
Prieš 189 mėn
truksta merginu is lietuvos man 18 m .Givenu londoni .coolrles wuod gal parasikit merginos prasviesit mano sirdute.Mano tel07907437835
Paraše Algis
Prieš 189 mėn
Grįžk atgal, turėsi mažiau pinigų, bet daug draugų ir prasmingesnį gyvenimą. Rinkis.
Paraše malvina
Prieš 189 mėn
atidaryti pazinciu kluba su nuotraukom ir smulkiu aprasymu.manau dau yra vienisu sirdziu andlijoj
Paraše Natalja
Prieš 189 mėn
Pazinciu klubas labai gera mintis!
Paraše Anonimas
Prieš 189 mėn
Manau visiems pradzioj buna liudnoka. Jei niekur nesimokai, gali uzsirasyti i kokius kursus, as buvau uzsirasius i anglu kalbos, kelis kart i savaite. Ir draugu susiradau ir kalba patobulinau. Bandyk i kokias organizacijas, vietine baznycia, i sokiu ar kitokias pamokas. Londone daug vienisu zmoniu, bet svarbu kur nors iseiti, nes i namus draugai neatsibels. Be to su bet kuo draugu netapsi, turi atitikt pomegiai, interesai ir pan.
Paraše rima
Prieš 189 mėn
As gyvenu manengtree.Dirbau su latvem bet turejau drauge angle.Ji buvo savanaude,bet dabar as gyvenu su jos ex.ji pati buvo kalta.pasiilgstu tik savo kalbos,bet nors tv ir laikrasciai internete yra norisi sutikt lietuviu.retai tenka isgirsti ipsvich colchesteryje ar frilingstone ar clactone.
Paraše Veronika
Prieš 189 mėn
Na matau kad cia prasidejo vienisu sirdziu klubas! O as maniau, jog tik siaip draugu ieskosimes, nes man vaikino nereikia, taciau draugu, pazistamu tikrai noriu sutikti. Karina, parasyk man i emaila, lauksiu :)
Paraše Karina
Prieš 189 mėn
Tikrai butu faina susipazint ir susirast draugiu! galetume nulekt puodeliui kavos, po parduotuves palakstyti..:)Yra norinciu?As gyvenu Londone;)Man 23 metai. Veronika, nezinau kaip su tavimi susisiekti..Butu tikrai fainai susibendrauti!:)mano emailas [email protected]. Parasyk! Lauksiu:)
Paraše Rimvis
Prieš 189 mėn
Na ir as prisijungsiu prie sitos diskusijos. Nors gyvenu senokai Londone, draugus islaikyti cia nelenga. Esu vinsis vaikinas apie 30. Jie kas esat is SE1 arba netoliese butu idomu susipazinti. Merginos, vaikinai, moterys, vyrai - nesvarbu. mano skype max.rk
Paraše Karina
Prieš 188 mėn
Sveikinu visus su artejanciais naujais!!:)Veronika, tai kur pradingai, kodel neparasai?:)na ir kodel neatsirada fainu zmogeliuku norinciu susibendrauti?parasykit!:)([email protected])beje mane cia ne pinigai laiko o sirdies draugas..:)
Paraše Karina
Prieš 188 mėn
beje,daryt kazkokius susibegimus as taip pat pritariu!!!:)
Paraše Anonimas
Prieš 188 mėn
sveiki.as taip pat ieskau draugiu pasikalbejimams prie kavutes ar siaip kur linksmai laika praleisti.nors esu ne vienisa,bet jauciuos kaip viena.siaip gyvenu rytu londone.
mano el.pastas: [email protected]
Paraše Evaldas
Prieš 188 mėn
Paraše Veronika
Prieš 188 mėn
Parasiau :) Nesitikejau, kad atsiliepsi i mano zinute :) As tai pat ir Laimai parasiau, tai gal ka suorganizuosim?
Paraše Anonimas
Prieš 188 mėn
mum draugu truko bet laikui einant ziuriu kad visi musu su vyru draugai jau cia suguzejo
Paraše Rimante
Prieš 188 mėn
As tai manau, kad sunku susirasti draugu dar ir del nelemtu londonietisku atstumu. Kiek girdejau daug lietuviuku po rytus issibarste, o as va paciuose vakaruose gyvenu. Ir kaip kazkas jau ir sake, gyvenu marsrutu namai-darbas-namai. Beje ir savo drauga tematau vien tik savaitgaliais, vien del atstumo(!), - per toli vienas nuo kito gyvenam. Is kitos puses man visai tie atstumai patinka ir nenuvargina del visai patogaus ir greito susisiekimo :)
Paraše Monikute
Prieš 187 mėn
su draugais,o tiksliau draugem cia problema...taip norisi su kazkuo nueiti kavutes isgerti,paplepeti apie niekus,o ne kaip vakar geriau ir su kuo permiegojau
Paraše Dalia
Prieš 187 mėn
Sakot truksta merginu - paziurekite, kiek LONDONIECIU fainu. As taip pat prisijungcau i koki susitikima;) Kur, kada, kokio tipo zmogeliai renkasi - butu labai idomu suzinoti;) kuriam - pazinciu kluba;)
Paraše Egle
Prieš 187 mėn
Sveika,man ir ziauriai truksta draugiu,paplepet praleist laika...jau ikyrejo viskas ir tas nykus Londonas...:)parasyk i emaila gal susibendrausim...
Paraše Egle
Prieš 187 mėn
Sveika,gyvenu taip pat kaip ir jus paneles... neturiu draugiu ,o ju taip truksta...paplepet,pasiguost.patart,gal reiktu susibendraut?
Paraše Jovita
Prieš 187 mėn
Ir as noreciau,nors ir turiu kelias drauges,bet vistiek kasko truksta,gal kas yra is Bromles-kento puses,jei ka tai man 32m,auginu sunu 12 ir dukryte 3m,mano emeilas:[email protected]
Paraše Dalia
Prieš 186 mėn
as tai noriu normaliu vyru sutikti. LIETUVIU. LONDONIETE gal skyreli LONDONIECIAMS PADARYK!
Paraše Jurate
Prieš 186 mėn
taiva, poreikis yra, vadinasi reikia organizuoti kazka :)
butu tikrai smagu susimatyt su tautieciais, tuo labiau arteja silti orai, nesinori tunoti namie. Smagiau islekti kad ir kur nors pasivaikscioti. rasykit visi kas pasiilgo bendravimo.
Paraše Jurate
Prieš 186 mėn