Paraše servesa
Prieš 179 mėn

lieknejimo preparatai

sveiko moterys ir merginos. norejau paklausti, gal esate bandziusios kokius lieknejimui skirtus preparatus? tai kaip ar padeda jie?
Paraše stirna
Prieš 179 mėn
pamirsk tuos lieknejimo preparatus! judejimas ir geras maistas yra vienintelis atsakymas atsikratyti apsivalgymo nutukimo! o jei sergi medziagu apykaitos sutrikimu, eik pas gydytoja, ir ten gausi reikiamos pagalbos...
Paraše asta
Prieš 179 mėn
sutinku su stirnos nuomone kuo daugiau judeti,tam tinka bet kokia veikla,netgi shopingai:)ir beabejo,pilnavertis,bet nepersotintas kalorijomis maistas.Bet jei atvirai,tai esu bandzius sidro kapsules,daugiau is smalsumo,nei is butinybes suliekneti ir 1 ar 2 kg.tikrai dingo,bet gal tai buvo tik sutapimas,nes buvo vasara,o tada savaime svoris sumazeja(bent jau man)bet is esmes as PRIES liekn.prep.nes tenka isgirsti,kad poto svoris grizta dar greiciau nei spejo istirpti,kaip ir su drastiskom dietom.Sekmes naturaliai suliekneti!(turbut tai turejai galvoje klausdama)
Paraše servesa
Prieš 179 mėn
Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
Geriausia dieta yra nevalgyti po 18h ir svoris tikrai nukris,pati esu taip isbandzius.
Paraše saule
Prieš 179 mėn
Mano sesuo vartojo lieknejimo vitaminus,jie valo organizma,CHLORELLA CE,gerdavo po 2tab iskart vakare arba ryte. Tie vit yra is dumbliu su vit c.per 4men numete 10kg.IR paskui neuzilgo susilauke vaikelio,po gimdymo svoris is kart nukrito,gal net per daug.Kaip ji pati sako,gal isgeriau per daug tu vit,butu uzteke kokiu 2pak,o ji isgere 4 pak.Ji tuos vit pirko Lietuvoje,beje reklamavo juos per Balto Katino svetaine.
Paraše saule
Prieš 179 mėn
ir dabar mano sesuo noretu truputi daugiau prisiauginti svorio,bet nepavyksta,valgo daug ir nesilaiko,bet svoris nebeauga kaip anksciau.
Paraše servesa
Prieš 179 mėn
nu sitie CHLORELLA CE vitaminai mane sudomino reiks pasiziureti daugiau info apie juos. dekui:)
o gal kas zinote kokiu panasiu vitaminu lieknejimui, kuriu galetu isigyt uk?
Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
kodel jus, zmones, ieskot visokiu nesamoningu, nenaturaliu priemoniu? maitinkites sveikai, sportuokit, valgykit vaisius ir darzoves, nepiktnaudziaukite alkoholiu ir viskas bus gerai.
Paraše servesa
Prieš 179 mėn
nevisi yra vienodi, kas patinka vienam nepatinka kitam,nu tai ka daryt jei kai kuriem zmonem tie vaisiai ir darzoves nepatinka:)tai tada turi tik vandeni gert:(
Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
Kiekvienas zmogus atsirenka,kas jam geriau.Kiti gal neturi laiko sportuoti,pasigaminti normalu maista,nes daug dirba ir pavarge grizta,tik valgo greitai paruosiama maista,dziaugiasi kuo greiciau kojas istiesti,o ne sportuoti.
Paraše servesa
Prieš 179 mėn
va cia tai tikra tiesa;) todel ir norejau pasidometi gal moterys ir merginos yra isbandziusios kaska panasaus...
Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
tai jei jau taip pavargstat tai eskit maziau ir svoris kris, o ne augs. nereikes nei sportu nei darzoviu, nei cheminiu tableciu!
Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
Paraše Aiste
Prieš 179 mėn
Sveiki.Gal kas patars kaip priaugti svorio? :) Labai buciau dekinga!:-)
Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
esi tas , ka valgai!
pilnaverte mityba ir sportas viskas ko reikia svoriui sureguliuoti. ir dieta tai nera 1 kiwi ir salotos lapas per diena! jei nori mesti svori maziau angliavandeniu, jei priaugti daugiau angliavandeniu kaloringesnio maisto..
svarbiausia gera vidine busena , geri santykiai su aplinkiniais zmonemis ir tada svoris bus normalus, organizmas pats susitvarko...

Paraše Anonimas
Prieš 179 mėn
Bunant lieknai manau reiketu tik dziaugtis.Gal tavo medziagu apykaita labai gera ir kiek tu bevalgytum i kuna tau neina.Nepergyvenk,su metais ir svoris priaugs,geriau,kol jauna jo maziau:)
Paraše indre
Prieš 169 mėn
REGINA
Parduodu orginalia LIDA IR MEZITANG!Tai senieji,orginalus kinietiski
lieknejimo preparatai padedantys be jokiu dietu ir sporto numesti
svorio,pacios isbandyti ir tikrai EFEKTINGI!Tai ne reklaminis pokstas,tad
kreipkites [email protected] arba 867109435,kaina
Lida-100,Mezitang-110lt.Pristata u pastu Lietuvoje,bei uzsienyje

Paraše red..
Prieš 153 mėn
labas. as taip pat noreciau is patikimu zmoniu suzinoti apie koki prieparata kuris padetu numesti svori. niekas mano gyvenime nepasikeite, kaip ir valgydavau, taip ir dabar valgau, bei pasportuoju, nes dirbu sporto klube. taciau iskilo viena problema. per puse metu priaugau 9 kg ir nebezinau ka daryti, nes svoris taip pat dar auga. gal kas galetumete padeti ir gal kas zinote kokiu vitaminu ar dar kokiu prieparatu kurie man padetu sumazinti svori ar ka.....
Paraše ingrida
Prieš 145 mėn
labuka kur galima isigyti siu preparatu o jie tikrai geri
Paraše ingrida
Prieš 144 mėn
labuka kaip uzsisakyti tuos preparatus visa diena narsau po interneta niekaip nezinau kur galima ju uzsiskyti buciau dekinga parasykit nuoroda
Paraše nepatariu
Prieš 141 mėn
MEZITANG geriau ir labai smarkiai man sirdis permusinejo,net su graitaja isvaziavau ,taip kad atsargiai
Paraše Birutele
Prieš 141 mėn
Jeigu pageidaujate isigyti tikrai kokybišką ir veiksmingą lieknėjimo preparatą, siūlyčiau Capsiplex arba Proactol. Šie bent jau yra kliniškai patvirtinti ir plačiai naudojami. Asmeniškai pasirinkau Capsiplex ir man visai patiko. 4kg numečiau per nepilnas tris savaites. Gal ir ne stebuklas bet aš jokios mankštos nedarau. Nusipirkau štai čia: http://www.kaip-numesti-svorio.com Jeigu kuri nors isigysite Proactol ar tą lieknėjimo pleistrą, parašykite ką manote nes labai idomu.
Paraše LauraBakse
Prieš 100 mėn
LauraBakse
sveiko moterys ir merginos. norejau paklausti, gal esate bandziusios kokius lieknejimui skirtus preparatus? tai kaip ar padeda jie? Pagalba žmonėms su įvairiomis psichologinėmis problemomis.

Galbūt jums nesiseka numesti svorį, mesti rūkyti ar jaučiate priklausomybę alkoholiui. O galbūt jūs paveiktas traumų ar skaudžios patirties vaikysteje? Jūs galite išsivaduoti nuo įvairiausių sunkumų hipnozės pagalba, ir nesvarbu ar tai didžiulė problema kaip bulimija, anoreksija, mikčiojimas ar tai paprasčiausias nagų kramtymas ar pasitikėjimo stoka.

Suteikiu profesionalią ir klinikinę hipnozę, konfidencialumas garantuotas. Licenzijuota 'General Hypnotherapist Council' narė (GHR ir GHSC).

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 07589425036 arba
[email protected]. Taip pat mane galite rasti facebook'e- laurahyonotherapy.co.uk arba apsilankykite www.laurahypnotherapy.co.uk
Paraše Guarana94
Prieš 87 mėn
Guarana94
Kai išsivystys visokios lervos jūsų organizme ir pradės širdis stoti, pasižiūrėsim ar dar norėsit tuos nuodus gerti. TAI NESVEIKAS SVORIO METIMO BŪDAS.

RugileRar
Teko vartoti kadaise, po kurio laiko prasidejo inkstu ligos pozymiai, zodziu labiau pakenke, nei padejo. Nepasitikekit jokiais liekninanciais preparatais! Pasportuokit geriau :)
Paraše sansa
Prieš 84 mėn
sansa
Pasakysiu atvirai, man labai baisu, kai moterys vartoja visokius neaiškius preparatus. Juk jie TIKRAI kenkia sveikatai. Juk lieknejimas įmanomas ir nekankinant ir nenuodijant savęs: sportas, subalansuota mityba. Galų gale galima į dietologą kreiptis...
Paraše ausramot
Prieš 69 mėn
ausramot
Sveikos, nesenai susidomėjau papildais lieknėjimui ir kaip ir čia pastebėjau labai dviprasmiškų nuomonių. Gal galėtumėte daugiau pasidalinti savo patirtimis, kuriuos rekomenduotumėte, kurių ne. Keletą variantų aptikau https://www.gintarine.lt/vitaminai-ir-maisto-papildai/groziui/maisto-papildai-lieknejantiesiems/catalogstore.aspx?CatID=PL_853 , bet baugu, kad pigų išsirinkus variantą - išmesiu pinigus į balą, o kita vertus, kad brangi prekė irgi negarantuoja norimo rezultato. Į ką dar be kainos reiktų atkreipti dėmesį renkantis papildus?