Paraše Giedre
Prieš 188 mėn

DANTYS: geriau taisytis Lietuvoje ar Anglijoje?

Labas, girdejau simtus nuomoniu. Sklando gandai, kad yra mitas, jog Lietuvoje taisytis dantis pigiau ir geriau. Kaip yra is tikruju?? Pasidalinkite patirtimi labai prasau.
Paraše krienas
Prieš 188 mėn
nesuprantu zmoniu lakiojanciu i visas pasaulio vietas , dantis taisytis i lietyva, plaukus dazytis i pietu afrika, manikiura i amerika, depiliacija i brazilija...
Paraše oem
Prieš 188 mėn
dantista reikia turti savo kaip ir kirpeja. as turiu ir jis lietuvoj.
Paraše ziva
Prieš 188 mėn
As tai tvarkau lt,nes jau daug metu mano dantu gyditoja prizuri juos,esu ja patenkita ir kiekviena kart kai skerndu i lt butinai nueinu susitvarkyti.Dantis reike prizureti ,o neuzleisti ,tada ir nereikes taip daznai ju tvarkyti ir skristi i lt,ir isleisti daug pinigeliu.O del anglijos dantu gyditoju nieko negaliu pasakyti,bet manes tikrai nepasodintu i ju kede,as nepasitiku jeis ,nezinau ce gal man taip atroda baisoka.
Paraše mamuks
Prieš 188 mėn
jau keli metai kaip taisausi pas stomotologe is danijos esu labai patenkinta jos darbu
Paraše Nika
Prieš 186 mėn
As susiradau gera dantista per NHS savo rajone, jis ne tik taiso puikiusiai, bet ir pataria ir bendrauja kaip su geru pazistamu, tikrai gera patirtis, o kas del kainos tai nepigu, bet jei pagalvoji, kad i lt reikia vaziuoti ir dar ten bunant savo pinigus isleisti... manau pas pats ir gaunasi
Paraše Anonimas
Prieš 184 mėn
Sia savaite susiduriau su UK dantistais. Kaip ir tikejausi, pakraupau. NHS kainos pasirode prieinamos, bet paaiskejo, kad uz tas kainas tik 'sidabrines' plombas deda. Jos gi toksiskos, didele dali sudaro merkuris, turbut net Lietuvoj jau ju nebededa. Normali plomba, priklausomai nuo dantisto, kainuos ne maziau 80 svaru, plius mokesite uz konsultacija, dar jie cia visada persviecia, mokesite ir uz ta... Zodziu, jei beda nespaudzia, tai geriau susirasti gera dantista Lietuvoje ir jo laikytis - bus ir pigiau, ir garantijos geresnes.
Paraše kurmis
Prieš 184 mėn
O ar teko kam pas lietuvius dantistus londone lankytis? Ar verta?
Paraše Anonimas
Prieš 184 mėn
Dantis tik LT taisausi. Teko ir Londone pas privatu stomatologa apsilankyti. Susimokejau £200, o plomba LT vistiek pasikeiciau, nes ji pries 3 menesius ideta klibejo...
Paraše Anonimas
Prieš 182 mėn
taisausi dantis Roman road,ten dirba daug lietuviu staffo o patys stomotologai is danijos gerai ismano savo darba ir kainos normalios.
Paraše Anonimas
Prieš 171 mėn
REGINA
Stratforde 35 Vicarage Lane geri lietuviai gydytojai ir kainos normalios.Patiko,rekomenduoju.
Paraše tomas
Prieš 170 mėn
REGINA
pliomba iskrito ir turejau nemazai skausmu tai tek ten apsilankyti,sutvarke per 20 minuciu,o kitas dvi naktis verkiau is skausmo nezinojau ka ir daryti!!!!cia jums spesti!!!!
Paraše rasa
Prieš 157 mėn
skaudejo danti pasiskambinau i nauja bectone atsidariuse odontologijos klinika saunuoles merginos prieme be eiles ir paeme tik 30 svaru tikrai esu dekinga jom .Rekomenduoju tikrai
Paraše jolita
Prieš 157 mėn
Rasa sveika o tai kokioj vietoj bectone randasi ir ar lietuves dirba
Paraše rasa
Prieš 157 mėn
lietuves dirba cia salia kelto randasi galiu parasyt pilna adresa jei nori turiu vizitine
Paraše jolita
Prieš 157 mėn
Paraše jolita
Prieš 157 mėn
Paraše renata
Prieš 155 mėn
gal galite parasyti adresa ir man tu lietuviu kur dirba becktone salia kelto, buciau labai dekinga
Paraše karina_uk
Prieš 131 mėn
karina_uk
as tvarkiausi dantukus pas lietuvius, ilforde. Labai patenkinta.Jei kam reikia duomenu turiu jus tel. 07711781746
Paraše lukrecija12
Prieš 98 mėn
lukrecija12
Man reikalingas protinio danties rovimas, tai gal galite parekomenduoti tikrai gerą gydytoją?
Paraše Zoja12
Prieš 96 mėn
Zoja12
jei kalba eina apie protiniu dantu rovimo operacija tai LT pigiau.
Paraše RugileRar
Prieš 84 mėn
RugileRar
Aš tai turiu UK savo mylima dental kliniką, visai šalia namų ir ekstra kai kas nutinka, visada galiu nulėkti. Man tai yra patogiausia ir nepasakyčiau, kad ženkliai brangiau
Paraše RugileRar
Prieš 75 mėn
RugileRar
Sveiki, susiduriau su nauja problema. Persikeliau is Londono i Manchesteri ir atsirado beda su dantim. Reikalingas dantu kanalu gydymas, sakykit, gal galit ka rekomenduoti? Buciau labai dekinga.
Paraše daivamarkenviciute
Prieš 69 mėn
daivamarkenviciute
Mane irgi domintu kur yra geriau taisytis dantis,kadangi žadu keliauti i Londona,galvoju tuo pačiu galima ir dantis susitaisyti, tik vat man labai idomu yra kokios Kainos Londone, lauksiu atsakymo žinančiu
Paraše densen1
Prieš 69 mėn
densen1
Kiek susiduriau tai dantų implantai ir burnos higiena pigiau yra Lietuvoje. Kai grįžtu namo pas tėvus, tai apsilankau ir pas savo gydytoją.
Paraše kriptone
Prieš 69 mėn
kriptone
Aš taisausi Lietuvoje. Nežinau, ar tikrai geriau ir pigiau, bet jau daug metų turiu savo gydytoją, kuria pasitikiu, tai net nėra minties eiti kitur.