Paraše
Prieš 161 mėn

VESTUVĖS

Kokios gražios Piers Morgan vestuves. Ta bačnyčia (St Mary's Church in Swinbrook, Oxon) tai super, nuotakos suknelė ir vainikėlis fantastiška. paprasta ir gražu: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1289433/Piers-Morgan-Celia-Walden-tie-knot-quaint-glitz-free-ceremony.html
Paraše mineja
Prieš 161 mėn
visiskai pritariu - laaabai grazu
Paraše alana
Prieš 142 mėn
Paraše Nuotaka
Prieš 137 mėn
kur patartumet rasti jauku reception venue londone? tuokiames baznycioj, bet kur po to pietus daryti nenusprendem, daug kad daro min sveciu skaiciu, pvz min 50 :) kazkaip nesiderina, jei vestuves nera dideles...
Paraše Zoja12
Prieš 83 mėn
Zoja12
Help! Reikalingi vestuviniai ziedai . Gal galite patarti, kur Londone už „protingą“ kainą galima įsigyti?
Paraše sansa
Prieš 78 mėn
sansa
Sveikutės :) Jei ieškote žavingų naktinukų ar seksualių apatinių internetu pirmai vestuvių nakčiai, galiu rekomenduoti tikrai gražius ir kokybiškus gaminius. Apsilankykite: Erotiniai apatiniai
Paraše simonalat
Prieš 65 mėn
simonalat
Man mano vestuvės pačios gražiausios, nors ir ne tokios puošnios, bet man pačios gražiausios :) Dabar kai artėja mūsų mažylio krikštynos planuojam jam padovanoti kokią smulkmenėlę, kuri suaugus primintų mus. Radome iš vertejuvelyrika gražių smulkmenų, turbūt iš ten ir pirksime :)