Paraše lolo
Prieš 181 mėn

Vakuminis celiulito gydimas

as norejau pasidometi,gal kas nors girdejote ar daretes vakumini celiulito gydyma.
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn
taip domejausi,ir yra draugiu kurios daresi,labai skausminga procedura
Paraše lolo
Prieš 181 mėn
o gal zinai kokiu budu daresi girdejau tauremis,siektiek skauda,bet dar daro tokiu lpg aparatu gal apie ji kas nors ka nors girdejot
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn
Sportuoti pradek ir nereikes proceduru. Man 32 metai, neturiu jokio celiulito, nes 3 kartus per savaite sportuoju.
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn
TAI KAD SPORTAS IR CELIULITAS NELABAI DERINASI,O SIAIP TAI AS SPORTUOJU.
Paraše krista
Prieš 181 mėn
sveika lolo,as dariausi lpg vakuminiu aparatu,tikrai visiskai neskauda ir labai veiksminga,likau labai patenkinta,daro lietuve ,pana vakaru londone savo namuose.
Paraše Jura
Prieš 181 mėn
Labai butu idomu suzinoti tiksliau, kiek kainuoja ir telefoniuka tos lietuves kuri daro LPG. Is anksto labai dekui :)
Paraše krista
Prieš 181 mėn
sveika jura,visa informacija apie LPG aparata gali rasti cia www.endermologie.com,idomus saitas,o telefonas 07766381985.
Paraše Zivile
Prieš 181 mėn
na man teko darytis su LPG aparatu, nzn kaip Kristai neskaudejo, bet man tai labai skaudejo, kankinanti procedura sakyciau, ir rezultai tikrai neverti, ir kapiliarai ant koju sutrukinejo. Zodziu geriau sportuoti nei svaistyti pinigus.
Paraše krista
Prieš 181 mėn
tai gal tu su senesniu aparatu dareisi,nes su naujausiu tai visiskai neskauda,jis ir padeda nugaros skausmams mazinti.
Paraše Jura
Prieš 181 mėn
Krista, aciu labai uz numeriuka :). reiks pabandyti kada.
Paraše lolo
Prieš 180 mėn
PABANDZIAU IR AS JAU SU LPG APARATU,TIKRAI NEGALIU PASAKYTI KAD SKAUDA,CIA JUK NESOLIARIUMAS KUR GULI IR DEGINIESI,O PROCEDURA KURI ATSTOJA 10 VAL DZIME.APIE REZULTATUS DAR NEGALIU NIEKO PASAKYTI,NES TIK PRADEJAU KURSA ,BUTINAI PARASYSIU KAIP SEKASI.
Paraše Anonimas
Prieš 180 mėn
Zinoma, kad sportas ir celiulitas nedera, jeigu zmogus fiziskai sportuoja. Man atrodo tu tik sakai, kad sportuoji... :)))
Paraše xxx
Prieš 180 mėn
Ka jus cia nusisnekat, celiulitas yra odos busena, ir prie ko cia sportas? Galit sportuot kiek norit celiulitas nedings. Sportuojant auga raumenys, o celiulitas nemazeja ! Celiulita gali isnaikinti pastovus masazas padedant isoriskai tamtikrom aktyviom medziagom (kremais, koncentratais).
Celiulitas yra paveldimas, ne visos apkunios moterys turi celiulita. O vyrams tai visai negresia!
Paraše Anonimas
Prieš 180 mėn
aciu uz palaikyma ir as tokios pat nuomones,sportas nelabai derinasi su celiulitu,nors ir as randu laiko sportui ,bet celiulito neiseidavo atsikratyt,o po vakuminio masazo lpg tikrai esu patenkinta,nes esu tikra kad celiulitui reikalingi masazai.
Paraše saulyte
Prieš 180 mėn
Pritariu visa savo esybe, kad sportas celiulito neisgydo. Dirbu fiziskai aktyvu darba, mano kunas kaip jaunikles, nors turiu 2 vaikus, taciau celiulitas yra mano gyvenimo kryzius. Ne visos moterys ji turi, bet tai priklauso nuo pacios paprasciausios genetikos. Mano motinos slaunys- kaip apelsinu giraites. Esu isbandziusi gaugybe kremu ir proceduru, man tai kainavo daug pinigu tais laikais, bet rezultatai buvo ne kokie. Tad pries pora metu pasidariau lengva liposuction. Tai kainavo maziau, nei isleisdavau kremams ir proceduroms per metus. Aisku, rezultatai islieka tik jei neleidi kiauru dienu ant sofos su kibiru traskuciu, bet net mano vyras buvo apakes, kaip nuostabiai atrodau (lig siol!), nors buvo labai pries. Tad pritariu visa sirdimi merginoms, kurios kazka daro su ta problema- visa tai yra verta.
Paraše krista
Prieš 180 mėn
na as jau pasidariau 8 lpg proceduras visiskai neskauda,o rezultatai tikrai man patinka,nesigailiu kad ryzausi,nors tai ir kainuoja,bet susiradau kas pigiau daro ir zadu testi kursa,tikiu kad nenusivylsiu.
Paraše ruta
Prieš 178 mėn
gal gali krista bruksteleti, kur daraisi ir kiek kainuoja (aisku, jeigu tai nera paslaptis)... dekui :)
Paraše lukrecija12
Prieš 93 mėn
lukrecija12
Celiulito gydymas man tapo labai aktuali tema po gimdymo. Labai noriu jo atsikratyti, bet nepadeda nei pilingai nei tepaliukai. Planuoju pradėt lankyti masažus. Todėl domina atsiliepimai ir kiek rekomenduotumėte masažų pasiimti, kad pradėtų matytis rezultatas?
Paraše Zoja12
Prieš 91 mėn
Zoja12
Kiek teko domėtis tai celiulitas atsiranda daugiausiai dėl mitybos netinkamos.
Paraše Alinaa
Prieš 91 mėn
Alinaa
sveika lolo,as dariausi lpg vakuminiu aparatu,tikrai visiskai neskauda ir labai veiksminga,likau labai patenkinta,daro lietuve ,pana vakaru londone savo namuose. Gal nr duotum panos kuri namie uzsiima masazu?aciu
Paraše GretaAS
Prieš 79 mėn
GretaAS
Labai puiki žinia, Glamourmakeup.lt makiažo Studija atkeliauja į Londoną. Nerealios žinios:)
Paraše Guarana94
Prieš 62 mėn
Guarana94
Esu išbandžiusi tom taurelėm, bet labiausiai pasiteisino anticeliulitinis masažas ir limfodrenažas. Šitų dviejų masažų kombinacija yra kažkas tobulo. Po 5 kartų anticeliulitinio masažo ir 5 kartų limfodrenažo visiškai išnyko celiulitas ir kojos labai sustangrėjo. Aš esu iš lieknesnių, tai ir tai turėjau nemažai celiulito nuo nesveiko gyvenimo būdo. Nors daug sportuoju, bet lygių gražių kojų vistiek neišėjo pasidaryti, tai tik šios dvi procedūros išties padėjo :)
Paraše rita999
Prieš 58 mėn
rita999
Gal as ir nusisneku, bet ar hialurono rūgštis celiulito nepatvarko ?