Paraše laura
Prieš 137 mėn
Labukas visoms. As taip pat draugiu cia nedaug teturiu ,o labai noreciau susirasti.Man 30 metu, vaikuciu taip pat kolkas neturiu.As pati kolkas ilforde gyvenu,nors mastau kad gal butu gerai judet i pietu londona kur.Butu labai smagu susirasti netoli gyvenancia drauge:) parasykit :[email protected]
Paraše Kristina
Prieš 137 mėn
Labutis,gal yra mamyciu gyvenanciu Maida Vale, Kilburn,Notting Hill rajuonose ar kazkur aplink juos?
Paraše Lina
Prieš 137 mėn
Labas visiems,Gal yra moteru ar merginu apie 40 metu, gyvenanciu Londone arba Kente ir ieskanciu draugu?Parasykite: [email protected].
Paraše mama2
Prieš 137 mėn
sveiki.auginu 5 metu sunu ir 2 metu dukra.man 37 metai gyvenu siaures londone gal yra mamyciu su panasiaus amziaus vaikuciais siaures londone.
Paraše sindi
Prieš 137 mėn
Sveikutes! man 39metukai, laukiuosi antro vaikucio! gyvenu su draugu, bet jis dirba, o man labai liudna buti vienai per dienas, gal yra mano bendraamziu liudinciu Harrowe ar netoliese kur?! parasykit [email protected].
Paraše ash
Prieš 137 mėn
Labukas! Man 24, ieskau draugiu/draugu laisvalaikiui leisti...Hertfordshire arba siaures londone, galima ir centrineje dalyje. Lauksiu norinciu bendrauti :) rasykit i fb. http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=560290742
Paraše :-)
Prieš 136 mėn
Sveiki, gyvenu Croydone man 30 metu butu smagu susirasti daugiau draugiu, lauksiu jusu laiskuciu :-)
Paraše :-)
Prieš 136 mėn
Paraše Daiva
Prieš 136 mėn
Sveiki,Gyvenu Chelmsforde.43 metai.Taip pat ieskau draugu.el.pastas [email protected]
Paraše laura
Prieš 136 mėn
Sveiki, as irgi ieskau draugiu :) Man 29m, gyvenu Leicesteryje.Labai noreciau su kokia mergaite pradeti begioti, ar siaip prie kavos puodelio mergaitiskus reikalus aptarti.mano el pastas: [email protected]
Paraše edita
Prieš 135 mėn
Sveiki,ir as mielai surasciau bendraminciu draugiu ir rimtomis temomis padiskutuoti ir smagiai praleisti laika.:)Gyvenu netoli stratfordo.Mano skype tauskaliukexx1 arba email Tauskaliukexx@gmail.com ,jai bent kazkuria sudominau lauksiu jusu laisku.
Paraše Zydre
Prieš 135 mėn
Sveiki ar yra Lietuviu gyvenanciu Ashford Kent,butu malonu pabendrauti.
Paraše edita
Prieš 135 mėn
sveiki. gyvenu becktone. rytu londonas. atrodo daug lietuviu cia gyvena bet isejus y gatve juk nereksiu kad ieskau draugu:) tiesiog ieskau draugu vakare arbatos puodeliui isgerti ir paplepeti. ar iseiti apsipirkti... ar tiesiog pasivaikscioti parke. mano email [email protected]
Paraše Yvis
Prieš 135 mėn
Sveiki, gal yra zmoniu tautieciu, kurie gyvena Grays'e? Arba tiesiog butu gerai "pagastroliuot" su rytu Londonieciais arba tame tarpe gyvenanciais :) Esu 19 metu bernelis, beveik 1 metai laiko gyvenu Anglijoje, aisku ilgas laiko tarpas susirast draugu, bet kai dirbi, tiesiog nebelieka laisvo laiko draugu paieskai. Email [email protected]
Paraše inga
Prieš 135 mėn
Sveiki ar yra mamyciu gyvenanciu siaures londone ir norinciu pabendrauti. pati auginu suneli beveik 2 metuku,butu linksma pabendrauti,gali ir be vaikuciu rasyti:) mano emeilas [email protected]
Paraše vilmute
Prieš 135 mėn
Sveikos mamytes ir paneles mano vardas vilma 24m turiu dukryte 10men gyvenu tottenham neturiu su kuo bendrauti cia iki draugu tolokai gal cia vietiniu nori pabendrauti butu malonu mano skyp vilmoss0101lauksiu iki malonaus
Paraše erika
Prieš 134 mėn
sveiki gal yra merginos ar moterys kas gyvenate woodforde ar buckurst hill rajone butu malonu susidraugauti ir paplepeti.amzius nuo 30 metu.gali tureti ir vaikuciu, pati turiu dukra kuri jau daugiau laiko leidzia su savo draugemis.
Paraše karolina
Prieš 134 mėn
labas zydre,as taipogi is ashford kent :) butu smagu susisiekt,galetum palikti savo kontaktus,o as palieku savo el,pasta [email protected] :)
Paraše zita
Prieš 134 mėn
sveiki gal yra vienisu vyru iki 50 metu ir gyvenantis NORTHWICH REGIONUOSE. esu 47 metu moteris liudna viena ir noriu susipazinti.
Paraše raimonda
Prieš 134 mėn
Sveikos mamytes, neseniai susilaukiau dukreles, gyvename Hertfordshire, Broxbourne miestelyje ir kol tetis darbe mums labai nuobodu... noriu susipazinti su mamytemis ir ne tik is aplinkiniu miesteliu, paplepeti prie kavos puodelio ar pasivaikscioti po parka :) susiraskit mane fb https://www.facebook.com/#!/raimonda.steniulyte
Paraše Ruta
Prieš 134 mėn
Sveiki ar yra Lietuviu gyvenanciu Brentwood'e butu malonu pabendrauti. (zemelapyje ziureti ties Romford'u) ties M25 ir A12 :) [email protected] Iki :)
Paraše Kestutis.
Prieš 133 mėn
sveikos merginos jieskau linksmos paneles iki 25m linksmai pabendrauti ir smagei praleisti laika ties as gyvenu aberdinsire rajone peterheade laukiu jusu zinuciu mano nr07729539154 parasikit mielai atsakysiu .
Paraše ramune
Prieš 133 mėn
sweiki pora iki30m iesko draugu,mes is siaurines airijos,gywenam olgokai ,bet taip ir nerandam tikru [email protected]
Paraše Kristina
Prieš 133 mėn
Sveikos :)Mano vardas Kristina, 28m. Gyvenu pietvakariu Londone, Kingston upon Thames, taip pat ieskau nauju draugiu smagiai paplepeti ar kavos atsigerti, mano email [email protected].
Paraše Audra
Prieš 133 mėn
sveikosas gyvenu barkinge man 21m mirstu is nuobodumo sedint namie gal kas nori pabendraut,truksta draugiu kompanijos,paplepejimu :) mano skype audruciukas6.
Paraše Rasa
Prieš 133 mėn
Sveikos Londonietes!Ieskau biciuliu mergaitiskai kompanijai palaikyti.Esu 20m, gyvenu 1-oje zonoje. Nesivarzykit, parasykit :) [email protected]
Paraše Justina
Prieš 133 mėn
Sveiki, esu vienisa mama ir noreciau susirasti draugiu. Gyvenu Londone, butu malonu susitikti pabendrauti prie kavutes. Parasykit jei ka domina [email protected]
Paraše irena
Prieš 133 mėn
galiu priimti vasarai atostogauti seimas ar vienisus is uzsienio lietuvoje kurie nori bet neturi pas ka atvaziuoti lietuva863063515
Paraše Eugene
Prieš 133 mėn
Sveiki. Gyvenu rytu londone. Ieskau draugiu. Liudnoka cia man tam Londone. Esu vedusi ir laukiuosi. Noretusi susibekti kokios kavutes pagerti. Mano emeilas [email protected]
Paraše Simona
Prieš 133 mėn
Ieškau draugių-) Man 22m. el.pastas [email protected] Gyvenu vakaru Londone