Paraše karolis
Prieš 148 mėn
privetas visiem man 18 noriu draugu givenu netoli strotfordo vardas karolis :D laukiu :) skype pigis13
Paraše Diana
Prieš 148 mėn
Sveiki. Gyvenu Londone jau keletą mėnesių, bet taip ir nespėjau susirasti draugų, o draugai iš savo krašto mielesni :) Tad mielai susipažinčiau su visais draugiškais, paprastais žmonėmis, nes norisi su kažkuo bendrauti ir kartu prasiblaškyti :) Lauksiu laiškų iš visų, amžius nėra svarbaus, o man pačiai 22 :) Lauksiu :) el. p. [email protected] Skype:ekipazas :)
Paraše Rimas
Prieš 148 mėn
Sveiki, gyvenu Londone jau daugiau nei metai; Esu 31; Atvaziavom kartu su drauge, taciau cia keliai issiskyre; Kaip ir daugumos slegia ta pati rutina darbas-namai-darbas; Darbe ir tie patys zmones; Man 31;Noretusi susipazinti su daugiau tautieciu;[email protected]
Paraše Up up
Prieš 147 mėn
Paraše Irena
Prieš 147 mėn
Noreciau susirasti lietuviu bendraminciu, draugu Anglijoje. Jau keletas metu anglijoje, neseniai persikrausciau is Somerseto i Londona. Labai sunku, kai mazai pazistamu salia, liudnoka kartais...Man 34m. [email protected]
Paraše Milda
Prieš 147 mėn
sveiki,gyvenu londone(north acton) lb truksta draugu noreciau ju surasti,gal kas atsilieps i mano zinute.
Paraše Monikuliaaa
Prieš 147 mėn
Labas as Taip pat vienisa gyvenu Su draugu,bet neuturiu :)07889855898
Paraše Indre
Prieš 147 mėn
Sveikos, gal yra meginu gyvenanciu siaures Londone, Barnet rajone? Butu smagu kartu lankyti pilates pamokas , arba siaip pasedeti kavinukej ar nueiti i kokia paroda. Man [email protected]
Paraše Kristina
Prieš 147 mėn
Sveikos merginos, as nesenei atsikrausciau i londona, gyvenu lewishame, ir ieskau draugiu su kuriom galima butu iseit apsipirkt, koki sporto kluba lankit, pasisnekuciot prie kavos podelio. rasikit gal susidraugausim. [email protected]
Paraše Erika
Prieš 147 mėn
liudnoka man be draugiu,gal yra meginu kurios noretu linksmos kompanijos :)man 23 rasykit mielai bendrausiu:)07414283362
Paraše romkis
Prieš 146 mėn
ieskau draugu piterbore man sesiolika metu katik atvariau i uk nk nepazystu? gal kas norit susitikti? [email protected]
Paraše asasas
Prieš 146 mėn
o gal yra paaugliu normaliu is Lietuvos? Butu faina pavaikstinet po miesta,kur nors nueit,apsipirkinet.Man 18.
Paraše Aurelija
Prieš 146 mėn
sveikos rimtos ir draugiskos merginos,esu 23m.lietuve gyvenanti MILTON KEYNE su seima(VYRU IR SUNUM)ieskau geros drauges nuosirdziam bendravimui...laisvalaikiui kartu,butu smagu jeigu ji taipat turietu vaikuti...447404286892
Paraše ERIKAI
Prieš 145 mėn
erika, o is kurios tu vietoes esi ?
Paraše carlos
Prieš 145 mėn
labas xebra s noreciau paklaust kurioj vietoi london stratforde fporto sale yra uz 40 ar 50 svaru ?menesiuj
Paraše Lijana
Prieš 145 mėn
sveiki jau keleri metai esu anglijoje-sheffielde,bet pastebejau tikrai sunku susirasti draugu svetimoje salyje.turiu vaikina bet norisi juk ir draugiu,nuosirdziai issikalbeti,kartu islekti i miesta ir t.t.jei ir tu jautiesi tp pat, ir jei gyveni netoliese parasyk.beja man 22 metai- 07423308420
Paraše Saulyte
Prieš 145 mėn
Sveiki, man taip pt noretusi su kuo nors pabendrauti, byvenu londone [email protected] man 30 metu, turiu seima
Paraše kriste
Prieš 144 mėn
Paraše vaida
Prieš 144 mėn
Gyvenu Londone, ir nors cia lietuviu nemaza, nera lengva susirasti draugu...Gera butu bent pora draugiu lietuvaiciu susirast, siaip i miesta islekt, kavine ar kluba. Man 23 metai-07531846775
Paraše laura
Prieš 144 mėn
laba diena.noretusi susirast draugu bet sunkokai nesiseka man sujais turiu 2vaikus gyvenu wakefielde
Paraše lile
Prieš 143 mėn
Esu 39 metu jaunatviska moteris ,Londone 3 menesiai tik ,bet jau liudna ,nes neturiu cia draugiu ,norisi kazkur nulekti i kluba ,ar siaip kur prie kavos puoduko pasedeti...rasykit [email protected]
Paraše Simona
Prieš 143 mėn
sveiki :) jei yra gyvenanciu panelyciu siaures Londone ir aplink, butu saunu susimatyti :) kavytes ar seip kur nulekti :) i skype simona1015
Paraše Ieva
Prieš 143 mėn
Sveiki . Reikia Draugiu is Pietu Londono Liudnoka vienai . Esu is Lietuvos . Man 14 metu , jei atsirastu tokiu rasykit cia, o veliau susitarsim kur asmeniskai susirasinet. : )
Paraše Inga
Prieš 142 mėn
Labutis!as busima mama. Labai noreciau susipazinti susipazinti su busimom ar esanciom mamytem is rytu Londono. Gyvenu Leytonstone, man 27m.Rasykit [email protected]
Paraše Ieva
Prieš 142 mėn
Matau y Mano zinute nieks neatsiliepia . Man 14 metu ieskau Draugiu is londono . Va tep va. Mano Skype ievosiukas122Rasykit !!Ieskau DRAUGIU Nuo 12 iki 15 metu . :)
Paraše Jurate
Prieš 142 mėn
Labukas. Man 26 metai, auginu metu dukryte ir 7 metu sunu. Gyvenu Hounslow rajone. Ieskau draugiu is aplinkiniu rajonu. [email protected]
Paraše laurynas
Prieš 142 mėn
Labukas.Man 21 metai.noreciau pabendrauti su lietuvatem.ce esu 3 savaites.Gyvenu Milton Keyne
Paraše Lina
Prieš 142 mėn
Sveiki, Elena :)Bandziau jums parasyti i el pasta, taciau nesekmingai. Butu idomu suzinoti ar pasiteisino tautieciu paieskos? Ar mes tik verkiam kad norim bendrauti, o nieko nedarom....
Paraše Dovile
Prieš 142 mėn
Sveiki, ieskau draugu;) man 12 metu. Gyvenu - Londone, Harold Hill. Mano skype - dovile112233. :p
Paraše vaivuteee
Prieš 142 mėn
labukas. man 20 metu turiu seima,noreciau susirasti draugu,siuo metu ju neturiu....gyvenu siaures londone wealdstone jai norit bendraut ir jai gyvenat netoliese parasykit man i gmail [email protected] butu malonu pabendraut butu smagiau jai butu su vaikuciu.....lauksiu zinuciu