Paraše Anonimas
Prieš 182 mėn
patarimas tiems kurie iesko draugu - neieskokit draugu lietuviu... cia anglijoj lietuvis tikrai negali buti tavo draugas, greiciau priesas... nesvarbu kad vaidins labai gera drauga bet is pavydo tau gatavas gerkle perkasti nersis is kailio kad tik tau nepasisektu... ir cia nera isimciu neapsimoka nei guncytis.. visi pagalvokit jei kas kada kokiu lt draugu turejo ar gi ne taip buvo??? cia gyvenam 4 metAI IR tiek mano tiek vyro patys silciausia ir geriausi draugai is kitu saliu, zinau kad jie liks visuomet mano draugais net man isvykus is cia, jie man brangesni nei tie kuriuos palikau lt..... ir nereikia teigt kad nebuvau sutikus cia geru lietuviu, nes jie cia visi vienodi... vat....
Paraše Anonimas
Prieš 182 mėn
Paraše li
Prieš 182 mėn
Jau tikrai nesutinku!! Sutikau tiek nuostabiu lietuviu Anglijoje, kiek Lietuvoje net neregejau. MELAS, STEREOTIPAS, kad lietuviai blogieciai. griaukit stereotipus tautieciai.
Paraše Anonimas
Prieš 182 mėn
Hm ... tai klausimas kitas...kodel toks STEREOTIPAS susiformaves???? kodel ne paciu draugiskiausiu, atviriausiu ir gera linkinciu??? aisku cia kita tema ir ilgai diskutuotina... as cia tik siaip ;) sekmes visiems ;)
Paraše sektor
Prieš 182 mėn
Irgi nsutinku kad reikia begti nuo lietuviu , savo rajone daugmaz visus pazystu , pasisisveikinam , vienas nuo kito nelakstom , vakarais krepsini pazaidziame , alaus atsigeriame , naujai atvykusiems su darbais padedame nors ir mazai pazystami .
Paraše lalka
Prieš 182 mėn
Paraše masha
Prieš 182 mėn
Svarbiausia reikia moketi atsirinkti ir zinoti, ko nori is draugystes. Draugyste yra paremta imti-duoti principu (turiu omeny ne materialius dalykus) Aisku, jei matai, kad tavo draugas tau pavydi ar ima kisti koja, kai tau sekasi- vadinasi jis tikru draugu niekada ir nebuvo. Ir neverta gaisti laiko nei tokiems ,,draugams'', nei aimanuojant, kad visi lietuviai tokie. Paprasciausiai Lietuvoje turime daugiau galimybiu pasirinkti kokius draugus tureti, cia, mes esame priklausomi nuo daugelio aplinkybiu, o ir pasirinkimas ne per didziausias. Bet tai nereiskia, kad neimanoma surasti. As uz lietuviska draugyste, nes man ji atrodo labiau pilnaverte.P.s aisku, su ne bet kuo.
Paraše juokas
Prieš 181 mėn
Paraše as
Prieš 181 mėn
Paraše smile
Prieš 181 mėn
Manau tiems, kuriems draugyste su lietuviais atrodo labai juokinga ir nepriimtina, sio forumo, kuris vadinasi,,man truksta draugu...'' turetu is viso neskaityti , o panarsyti uzsieniniame tinlalapyje, pvz facebook'e, nes kiek zinau kitakalbiai sio tinklalapio neskaito.Jei dar kas nesuprato- cia lietuviai iesko lietuviu draugu.
Paraše Elena
Prieš 181 mėn
Sveiki!As gyvenau Londone 5 metus,puikiai suprantu kaip sunku susirasti draugu.Isvaziavau su seima i Ispanija,bet ilgiuosi lietuviu.Jei nebijot atstumo-draugaukim,kartais galiu nulekti i Anglija,galit pas mane atvaryti atostogu.Turiu 2 vaikus,9 ir 3 metu,labai noreciau pabendrauti su mamytem,ar siaip zmonem,kuriems nuosirdi draugyste yra mieliausia.Sorry neturiu geresnes nuotraukos sitam kompe
Paraše lalka
Prieš 181 mėn
labuka,as turiu taip pat turiu vaika,2metuku suneli.labai truksta bendravimo su mamytem,bet turiu omenyje su normaliom mamytem,o ne su tomis,kurios nustumia vaika i antra plana ir tik sukasi kalbos apie naktinius klubus,skudurus ir tusus ir kaip ir kur palikti vaika ,kad tik islekti.aisku,poilsio reiki avisiems,bet kai kiekvienas savaitgalis atiduodamas tusams,o ne vaiko interesams ir bendram seimos laisvalaikiui-sorry.
duok savo maila parasysiu,butu smagu pabendrauti
Paraše lina
Prieš 181 mėn
Sveika,nezinau nei kiek tau metu, nei kuriame, londono kraste gyveni, bet esu tokio pacio poziurio kaip ir tu ir matyt nesu idomi ir as. Nesu tik uzsidariusi namie, ir vaikas mano jau ne maziukas, taciau butu idomu bent susirasyti.Gyvenu vakaruose Hammersmith'e mano e-mailas [email protected]
Paraše mamyte
Prieš 181 mėn
gera zinoti, kad yra puikiu mamyciu, kuklumas ir nuosirdumas daro jus nuostabias mamas, drauges ir partneres
Paraše Elena
Prieš 181 mėn
Sveikutes,smagu isgirsti,kad as ne viena "mamyte nuobodyte" pasaulyje.Pati geriau ir nebuciau parasiusi.Esu laimingai istekejusi ir labiausiai pasaulyje vertinu seima ir nuosirdzius draugus.Man 29,mano vyras kiek vyresnis.Labai graziai sutariam,bet mamyciu bendravimas juk visai kitoks.Nusibodo klausytis kiek koks skuduras kainavo,kiek uzdirba,kam pavydi ar su kuo permiegojo...juk suauge zmones esam.Pasiilgau bendraminciu bendrakalbiu.
Mano e mailas yra [email protected].
Rasykit,tikrai mielai atrasysiu
Paraše renata
Prieš 181 mėn
visiskai sutinku su mamytem, kurios taip vertina seima, juk tai musu mazytis pasaulelis, kuri tvarkome, planuojame, nerimaujame ir dziaugiames.mamos darbai nematomi, bet labai prasmingi.nors niekad nebuvau vakareliu ar skuduru verge, taciau kai gime mano maziukas,tas didziulis atsakomybes ir nerimo jausmas uzaugino mane per nakti.ir tikrai netusciazodziaudama galiu sakyti, kaip labai vertinu seima ir draugus, nes ju nenusipirksi, neissinuomosi.
Paraše inga
Prieš 181 mėn
o as kaip tik ir ieskau lietuviu draugu, nes truxta to lietuvisko bendravimo.kitu saliu zmones turi kitoki mentaliteta.gi ir bajeriai kitokie..
Paraše Elena
Prieš 181 mėn
sutinku su tuo.Mano vyras britas,jau kuri laika kartu gyvenam,bet vistiek kartais jauciuosi kaip is kitos planetos.Lietuviski bajeriai geriausi!
Paraše laima
Prieš 181 mėn
sveiki,gal yra lietuviu chelmsforde ar netoli jo?as irgi noriu draugu!per pazintis nelabai kas gaunasi,as turiu vaikina,bet kiti nelabai supranta kad galima ieskoti tik draugu:(
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn
sorry, bet tu skambi kaip savo seimos verge...Tavo kitokie prioritetai, nes tu turi vaika, bet nereiskia, kad tie kurie vaiku neturi, negali sau leisti pasilinksminti. Paprasciausiai reikia rinktis draugus pagal bendrus pomegius, taip isvengsi kalbu apie 'skudurus' ar vakarelius, jei tai taves nedomina.
Paraše mamyte
Prieš 181 mėn
puikiai suprantu, kokie mano prioritetai, tik niekaip nesuprantu kokioj vietoj izeidziau tuos, kurie neturi vaiku,ir kokiu budu kategoriskai pareiskiau, kad negalima linksmintis, ar kalbet apie niekus, zinoma jei tai neuzima viso tavo laiko.turiu draugu su seimom, turiu draugu, kuriems gera buti nepriklausomiem.tikrai nesu savo seimos verge-esu laiminga!tos laimes linkiu ir tau, anonime!
Paraše lalka
Prieš 181 mėn
tai ir kalbama yra apie mamytes,kurios linksminasi nustumusios vaikus ir seima i antra plana.o kas neturi vaiku-tu ta tema ir neliecia,linksminkites i sveikata,kaip dariau as iki sukuriant seima.
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn
Neizeidei, ir as taves nenorejau iseisti (sorry, jei taip gavosi), tik norejau pasakyti, kad pas zmones buna skirtingi prioritetai, kurie aisku keiciasi atsiradus seimai...Abi puses yra savotiskai teisios, tiesiog kiekvienas renkasi draugus pagal save. Aciu tau uz linkejimus, to paties ir tau!
Paraše realiste
Prieš 181 mėn
taigi ziuriu, kad jau mamytes visus forumus baigia uzurpuoti. kur tik bepaskaitysi, ten ju nuomones ir mazybiniai zodeliukai. viska butu OK, bet i si puslapi uzsuka ir tie, kuriems seimyniniai rupesciai dar nepazistami. be to, gerbiamos 'mamytes nuobodytes', pirmiausia ismokit kalba,
ir nereiks dejuoti, kad su jumis niekas nenori bendrauti. jeigu sedesi ir lauksi, kol kas nors ka nors pasiulys, gali visiskai apkerpeti. taigi, daugiau iniciatyvos, lietuviai!
Paraše PEACE
Prieš 181 mėn
o is kur tu istraukei,kad niekas nemoka kalbos???matau,kad tu pati toli nuo realybes...o rasai apie realybe,dauguma mamyciu ir sukuria tuos forumus ir temas-taip,kad ramiau.ir buvo kalba pradeta manau,ne apie tai,kad su mumis cia niekas nenori bendrauti.kalbama apie tai,kad sunku susirasti lietuviu draugu,buten lietuviu,o kodel?todel,kad visi supuve,visus sugadine pinigai ir blizguciaip.s.tai paiimk ir uzvesk tema nauja,kaip tau nepatinka mamytes,ju forumai ir pasisakymai-paziuresi kokia bus diskusija.nepyk,bet nekenciu tokio mentaliteto zmoniu kaip tu.PEACE,PEACE,PEACE
Paraše realiste
Prieš 181 mėn
nei as pykstu, nei nepykstu-tavo neapykanta manes visiskai nejaudina. nezadu cia savo nuomones TAIP ARSIAI kaip tu ginti, nes yra daug idomesniu dalyku, kuriuos galiu nuveikti. Del to, skirtingai nei dauguma siame forume pasisakiusiu, nesiskundziu draugu stoka ar kaip sunku ju rasti cia, Anglijoje. Tikru draugu ieskoti nereikia, nes idomus, nuosirdus ir atviri zmones traukia vienas kita. O kadangi lietuviskas mentalitetas gristas vien 'emimu', tai ir atsiranda toks va 'deficitas'. PEACE, PEACE, PEACE
Paraše Elena
Prieš 181 mėn
jeigu draugu stoka nesiskundi kokio velnio cia lendi ir kisi savo nuomone,juk cia zmones iesko draugu.Jei atsistotum ir apsidairytum,pamatytum,kad pasaulis yra sudarytas is mamyciu,pagalvok kaip tu cia atsidurei.Mes cia ir ieskom idomiu,nuosirdziu draugu,kas sako kad siuo budu ju negalima rasti.Cia radau daugiau bendraminciu per kelias dienas nei per 7 metus praleistus Anglijoje.Kad ir kokia trauka bebutu reikia buti reikiamoj vietoj reikiamu laiku,be to tik tokie kaip tu ir ima,uztai ir pavargom nuo tokiu.Deficitas yra lietuviu duodanciu gera varda tautieciams.
Paraše smile
Prieš 181 mėn
moterys, merginos, realistes ir visos kitos! Kodel negalime buti labiau tolerantiskesnes vienai kitai. Sis forumas visiems. Todel mamytes iesko mamyciu, karjeristes iesko karjerisciu, realistes-realisciu. Pas kiekviena zmogu atskiras gyvenimas, todel ir draugu ieskome pagal savo pomegius. Bet visi cia turi bendra tai, kad iesko lietuviu draugu. Kodel mes is karto pradedame kandziotis, jei kazkas neatitinka musu vertinimo masteliu. Kiekvienam savo, todel ir ieskokime savo. Sekmes visoms
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn
man 30, istekiejusi, vaiku nera. dirbu. labai noreciau susirasti draugiu! [email protected]
Paraše Anonimas
Prieš 181 mėn