Paraše lina
Prieš 186 mėn
labai pritariu, kad draugu nebus per daug.reikia kazka suorganizuoti.juk cia tiek musu daug:)
Paraše Donata
Prieš 186 mėn
na tai ORGANIZUOJAMES! Manau, kad londoniete skaito padorus zmogeliukai, tad galime susirasti normaliu draugu ar bent pazistamu laisvalaikiui.
Paraše marius(19)
Prieš 185 mėn
sweiki visi!:D dw DAROM GERA TUSA!!!:)OJ PASELTUME:d
Paraše L.B
Prieš 185 mėn
geguzes menesi,kaip bus bank holliday padaryt susitikimam OXO bare(centre oxo tower wharf barge house street south bank london seSE1 9PH. nepertoliausiai nuo londono akies is toli matosi aukstas pastatas su melinu uzrasu oxo.esu buvusi labai grazus vaizdas,jauki aplinka)zinoma galima ir kazkur kitur ka manote parasykite?manau cia tikrai musu yra daug norinciu susitikti:)
Paraše marius(19)
Prieš 185 mėn
jop galim!:)man taj visur tiks:)kur kas siulisit:)p
Paraše L.B
Prieš 185 mėn
liuks,laukiam daugiau norinciu prisijungti:)dar pusantro menesio liko iki susibegimo.iki:)
Paraše marius(19)
Prieš 185 mėn
ziuriu ce tam forume baigia numirti viskas:DDnei gyvos dwasios:D:Dateinu ce kiekviena diena bet kaip nieko tajp nieko:D:D
Paraše mazius
Prieš 185 mėn
as taipat lankausi cia kasdiena ir matau ,kad viskas merdeja,gaila:(ir straipsnius ilgai londoniete nepakeicia tampa nebeidomu
Paraše Jurate
Prieš 185 mėn
O kodel taip toli, net geguzes menesio laukiat?

aha..aktyvumo ryskiai truksta
Paraše marius(19)
Prieš 185 mėn
Paraše zzz
Prieš 185 mėn
o koks mazdaug jusu metu vidurkis?kad butu susitikus apie ka pakalbeti.man27 ne per sena i jusu kompanija?
Paraše mecislovas
Prieš 185 mėn
nepersena!!swarbu waiko ar vyro neturi tai geraj:D::DDDDDDDDDDDnes ce kiek pastebejau visos atwaziuoja ce su waikai,,nes lietuvoj prisipisa ir ce atwaziuoja ieskot geresnio gyvenimo:DDD
Paraše Anonimas
Prieš 185 mėn
O kokio velnio tu cia vaziavai? Manau irgi ieskot geresnio gyvenimo,o as kiek pastebejau dauguma cia atvaziavusiu pacaniuku niekur nepritapo Lietuvoje ir atvazioavo cia... " geresnio gyvenimo ieskot" O paskaicius jo zinute ir neneuostabu kodel tokie nepritampa !!!!!!
Paraše pupa
Prieš 185 mėn
O TU TURBUT JAU VYRAS NUGYVENES SAVO GRAZU GYVENIMELI IR VAIKAI JAU DIDELI PAVYDI MATAU KAD TAIP VARAI
Paraše Jurate
Prieš 185 mėn
Paraše marius(19)
Prieš 185 mėn
kox rajonas?:DDir pietuose siaureje rytuose ar vakaruose? :)))))
Paraše Jurate
Prieš 185 mėn
Paraše marius(19)
Prieš 185 mėn
Paraše Jurate
Prieš 184 mėn
neklausei rajono, tik kuri kryptis :)

Romforde
Paraše Sigita
Prieš 184 mėn
To paties likimo ir as..jei kas nori susidraugauti prasom
Paraše Mary
Prieš 184 mėn
Sveiki,

Mielai prisijungciau prie susitikimo. Bet manau, galim susitikt ir anksciau koki savaitgali. Kad ir sekanti. Kam tinka???
Paraše jonas
Prieš 184 mėn
as galiu bandyt but tavo draugas. gyvenu netoli tavo Salisbury. aciu.
Paraše gintariuke
Prieš 184 mėn
laba,gal yra mamyciu gyvenanciu Peterborough ir norinciu susipazinti?pati auginu 4men.suneli
ir labai butu dziugu susipazinti ir pasidalinti savo patirtimi apie mazasias atzaleles..laukiu atsakymu.aciu
Paraše marius(19)
Prieš 184 mėn
gi rasiau:)))pazek i aukstesnes zinutes ir pamatysi ka klausiau:DDD
Paraše marius(19)
Prieš 184 mėn
o geras foto jau galima detis:DDDkazkas naujo:DDD
Paraše inga
Prieš 184 mėn
butent.as irgi gyvenu su vaikinu bet draugiu neturiu, tik pazistamu :(
man 24, esu is vilniaus.
Paraše jura
Prieš 184 mėn
Sveikute, as taip pat visai neturiu draugiu, as Londone, o tu? Gal gali savo emaila duoti, butu paprasciau susirasyti, arba skype, jei turi :), as irgi is Vilniaus.
Paraše simona
Prieš 182 mėn
Sveikuciai as irgi pritariu tai nuomonei, kad reikia tureti daugiau draugu, ypatingai kai esi svecioje salyje..
p.s.esu vilniete, bet ieskau draugu is bet kurio miesto
Paraše lalka
Prieš 182 mėn
as cia,londone,5metai,bet draugu,draugiu labai truksta.pazystamu buvo daug,paskui l.daug atbyrejo,kol neliko nieko,ypac kai atsirado seima,vaikas.interesai kiti,nesitusinu nuo penktd.iki sekmadienio,nesinarkasinu,neinu i raduga-ir nesu idomi.truksta draugu,kuriems yra idomus kiti dalykai,nei pinigeliai ir tusai.vyras daug dirba,dar atstumai-taip po truputi ir uzsisklendi namuciuose,prie kompo.sunku cia islaikyti tikrus draugus,nes cia kazkokia nesveika konkurencija ir pavydas tarp lietuvaiciu,net keista kodel.
Paraše renata
Prieš 182 mėn
labukas visiem!atsitiko ir man taip, kad teko issikelti i kita miesta, ir palikti draugus senajame, gerajame bedforde, dabar gyvenu walsall, netoli birminghemo.cia visiskai nieko nepazistu, auginu puses metuku suneli, tai tik jis neleidzia nuobodziauti kol grizta musu tetis is darbo.gal yra daugiau mamyciu aplinkui, butu puiku susipazint.