Paraše
Prieš 164 mėn

Idarbinimo Agenturos Londone

Mes zadam atvaziuoti i Londona balandzio menesi ir norejau paklausti del nekvalifikuotu darbu agenturu adresu Londone del idarbinimo!!!Fabriku ar Statybu !!!
Paraše mineja
Prieš 164 mėn
Girdėjau, kad yra tokia Griffin Recruitment. Ji idarbina viesbuciuose. Paskui dar Apex atrodo. I google pabandykite ivesti paieska ir ismesti turetu rezultatus. sekmes...
Paraše Laima
Prieš 163 mėn
Noreciau rasti darbo anglijoje, gal galite pasiulyti agenturu adresu.Dekoju:)
Paraše Rutene
Prieš 163 mėn
Paziurekit www.gumtree.com - tikrai ivairiu pasiulymu yra, o jeigu gar neblogai kalbat angliskai, tai sakyciau, be problemu. Na, bent jau pradziai.
Paraše daiva
Prieš 162 mėn
gal kas galit parekomenduoti londone kurios idarbina i farrikus
Paraše dana
Prieš 162 mėn
gal galit parekomanduoti agenturas kurios idarbina i fabrikus londone labai dekui
Paraše Mr.G
Prieš 157 mėn
Galimas darbas susijes su inzinerija, laidu isvedziojimas surinkimas dezuciu,(traikiniu dalims) Idarbinimas per agentura. Suteikiami apmokymai po kuriu drasiai galima dirbti sioje srityje. Pats uz tai sumokejau 150£ po apmokymu per savaite atgavau pinigus o jei su virsvalandziais neblogas atlyginimas. Kontraktas kompanijos buvo pasirasytas 3-4 metams. Tik pradejau dirbti zmoniu dar iesko, bet reikalinga anglu kalba. Jei ka rasykit paziuresiu kuo padeti galima [email protected]
Paraše Audronė
Prieš 154 mėn
laba diena,ar dar ieškot į šitą darbą žmonių ,ar mergina baigusi vidurinę be jokio spec išsilavinimo mokanti anglų kalbą galėtų dirbti šitą darbą?
Paraše grazina
Prieš 149 mėn
labas man 19 LABAI NORIU SUIRAST DARBA FABRIKE AR KOKIOJE KAVINUKEJE PADAVEJE jeigu nusunku parekomenduokite koia nors agentura ir jeigu ka rasykite i mano e mail [email protected]
Paraše Mindaugas
Prieš 149 mėn
Esu 21m vaikinas. Skubei ieskau bet kokio darbo. siuskite pasiulymus: [email protected] Tel: 07438221980
Paraše Aurimas
Prieš 148 mėn
Sveiki esu Aurimas , Dirbu Anglu Idarbinimo agenturoje Bureaulogic Recruitment Rytu Londone ieskantys darbo kreipkites tel. 07412317999 arba email : [email protected]
Paraše jurgita
Prieš 148 mėn
gal zinote koke agentura ar kur galima rasti darbo fabrike?
Paraše kiesha
Prieš 147 mėn
Sveiki, gal zinote kokiu idarbinimo agenturu kuriose butu galima rast darbo fabrikuose, sandeliuose ar kavinei, bare padaveju? Londone. [email protected]
Paraše kestas
Prieš 147 mėn
sveiki ieskau suvirintojo darbo londone gal turetute kokiu pasiulymu? buciau labai dekingas. [email protected]
Paraše julija
Prieš 147 mėn
Paraše Erikas
Prieš 147 mėn
sveiki, ieskau elektriko pagalbinio darbo (electrician mate) esu baiges elektriko specialybe lietuvoje, nesenai atvykau, turiu savo irankius ir cscs, gal kas galetu patarti kur kreiptis, kokia agentura? [email protected]
Paraše vilma
Prieš 146 mėn
Sveiki.Ieskau darbo Londone.Esu 29m.Spalio 15d.busiu Londone.Galeciau dirbti fabrikuose,viesbutyje.Siukyti ivairius variantus.Atsilyginsiu uz idarbinima.El.pastas [email protected]
Paraše Martynas
Prieš 146 mėn
Ieskau darbo Londone. Pagalbinio, dazytojo, santexniko darbus jau esu dirbes. Domina visi pasiulymai. Tel. 07877016411 Martynas
Paraše Raimondas
Prieš 146 mėn
Esu virejas,gal turit pasiulymu? Patirtis prancuzu-italu virtuvese. 07405199847,Londonas
Paraše diana
Prieš 145 mėn
ieskau darbo londone,gal zinote kokiu idarbinimo agenturu kuriose butu galima rast darbo fabrikuose, virtuves [email protected]
Paraše Jonas
Prieš 145 mėn
Esu 26m. Ieskaau darbo londone. Turiu suvirintojo kvalifikaciaja. Taciau galiu dirbti ir statybu sektoriuje. Ar fabrikuose. Gera anglu kalba. B kategorija. Tel. 07826129169 Email: [email protected]
Paraše Sergejus
Prieš 145 mėn
Sveiki esu 22 metu vaikinas baiges apdaila , gerai kalbu angliskai ir rusiskai. gal galetumete pasiuliti kokio darbo? buciau labai dekingas dabar esu anglijoje lauksiu atsakymo aciu [email protected]
Paraše panele
Prieš 145 mėn
Kokia situacija su darbais Londone dabar, pries Kaledas?
Paraše MOTERISKE
Prieš 144 mėn
Paraše T
Prieš 143 mėn
Sveiki. Esu 24m vaikinas. Domintų darbas su forklift turiu teises įgytas lietuvoje, gal kas žinot kokią agenturą. Arba domintų darbas fabrike, plauti indus, padavejo darbas. Jeigu kas galit padėti rašykit į [email protected]
Paraše Lita
Prieš 143 mėn
Darbas padavejoms, anglu kalba butina, rasykit [email protected]
Paraše Simona
Prieš 143 mėn
Sveiki. Esu 27 metu mergina.Mane domintu darbas fabrikuose, viesbuciuose siulyti variantus. As ka tik atvykau ir noreciau susirasti darba.Rasykit i e-mail [email protected]
Paraše Andrejus
Prieš 143 mėn
Simona agentura Smart solutions vadinasi,ten kalbeti,reikia lenkiskai,bet galima ir angliskai,darbas uz 3 darbo naktys gausyte 230£ grafikas naktinis 3 naktys dirbate poto turite 3 laisvas. sekmes.jei ka rasykite man,smulkesne info dosiu telefonu 07466813478
Paraše Borisas
Prieš 142 mėn
sveiki.du vaikinai 29 ir 38 metu jesko bet kokio darbo londone.del labdaros maiseliu isnesioimo nesivarginkit,jau dirbom sita darba,visur apgauna.mano numeris 07909203150.
Paraše Alfonsas
Prieš 142 mėn
Ieskau darbo Londone, gyvenu Stratforde, rytu Londone, esu baiges apsaugos darbuotoju kursus, bet licencijos neturiu, buvau issiuntes i Liverpuli, ten pamete dokumentus, patikrine iki 3 stadijos, dabar liepe siusti is naujo, noreciau dirbti apsaugoje, ar fabrike,pageidautina naktimis, ar paromis, man 59 metai, esu sveikas, fiziskai pajegus. tel. 07428372737
Paraše ART
Prieš 142 mėn
sveiki man 22m esu vaikinas is londono turiu forklifto teises gal kas galit padet su darbu duoti agenturu nr ar kazka panasaus aciu. mano el pastas [email protected]