Rugpjūčio 16, 2017
Skaitom blogus. Enjoy by Paula - kaip lietuviško tinginio receptas užkariavo skaitytojų širdis

Bakalauro laipsnį biologijos mokslų srityje jau turinti Paula Ušackaitė šiuo metu gyvena Guildford'e, Surrey grafystėje, studijuoja maisto specialistės (human nutrition) magistrą ir laisvalaikiu rašo EnjoybyPaula tinklaraštį. “Didžiąją dalį gyvenimo praleidau užsienyje, atradau daug įdomių vietų ir idėjų. Apie tai ir yra mano blogas - keliones, nuotykius, gražius atradimus, skanų maistą”, - sako Paula.

Rašote savo malonumui, ar turite verslo planą?
Kol kas tikrai rašau vien savo malonumui. Po truputi atsiranda ir su verslu susijusių galimybių.

Kokius blogus pati skaitote ir rekomenduojate kitiems?
Pirmas ir mylimiausias receptų blogas - Beatos Virtuvė! Taipogi mėgstu skaityti Nidos receptus, Janni Deler, Gal Meets Glam ir Niomi Smart.

Kas sunkiausia rašant blogą?
Sunkiausia suderinti blogo rašymą su visais kitais užsiėmimais - mokslais, darbais, sportu, šeima ir draugais. Būna dienų kai visiškai nebeturiu jėgų, bet noras pasidalinti nauju straipsniu priverčia rašyti, kad ir kaip pavargusi būčiau. Stengiuosi iš anksto paruošti porą naujų post’ų savaitgalį, kad galėčiau jais pasidalinti savaitės dienomis.

O kas labiausiai džiugina?
Labiausiai džiugina pozityvūs komentarai, kuriuos palieka EnjoybyPaula skaitytojai! Malonu išgirsti, kad kažkam patiko mano kelionių nuotraukos, idėjos, receptai ar linksmų paveikslėlių koliažas.

Kuris jūsų blogo įrašas jums brangiausias, įsimintiniausias kodėl?
Įsimintini visi kelionių įrašai. Taipogi visada prisimenu tinginio pyrago receptą. Jis man įsimintiniausias, nes itin skaitomas, juo dalinasi kitų šalių skaitytojai, įvairios lietuvių grupės Facebook’e, kiti blogai. Labai malonu ir linksma, kad mano lietuvišką receptą išmėgina ir kiti.

Ką patartumėte norintiems pradėti rašyti tinklaraštį? Kurią platformą naudojate savo blogui?
Jeigu mąstote apie blogo rašymą - pradėkite! Labai linksmas užsiėmimas ir įdomus būdas pasidalinti mintimis su kitais. Aš asmeniškai naudoju Wordpress ir man kol kas ši platforma labai patinka.

Paulos rankinuką ir grožio atradimus rasite čia >>>>>>>>>>

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai