Rugpjūčio 24, 2017
Londono lietuvė - jubiliejiniame „Misis Visata” konkurse
LONDONIETĖ
Aistė Marija Žukauskaitė.

Jau netrukus Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) įvyks jubiliejinis, 40-tasis konkursas „Misis Visata”, kuriame tarp gražiausių pasaulio moterų pasirodys ir Londone gyvenanti lietuvė Aistė Marija Žukauskaitė, konkurse atstovausianti Lietuvą.

Jubiliejinis „Misis Visata” konkursas, tarp kurių organizatorių ir grožio konkurso „Misis Lietuva ‘94” laimėtoja Reda Karosienė, vyks PAR, Durban mieste rugsėjo antrą dieną. 

Kaip pasakojo Aistė Marija, būtent Reda Karosienė ją ir įkalbėjo dalyvauti pasaulyje pripažintame grožio konkurse. 

„Pasirodyti tarp gražiausių pasaulio moterų, pristatyti Lietuvą, o tuo pačiu atkreipti milijonų žiūrovų dėmesį į pasaulio problemas man – didžiulė garbė”, - atviravo šiuo metu konkursui aktyviai Londone besiruošianti A.M.Žukauskaitė.

Šių metų grožio konkurso tema – veržlios, aktyvios, intelektualios moterys, kurios gyvenime sugeba rūpintis ne tik savo šeima, tačiau ir aplinkiniais. 

„Misis Visata” konkurse kviečiamos dalyvauti 25-45 metų moterys iš 84 pasaulio šalių, kurios aktyviai dalyvauja vietinėse bendruomenėse, užsiima labdaringa veikla, kuria verslus bei tarptautinio bendradarbiavimo galimybes.

Kaip pasakojo A.M.Žukauskaitė, pirmasis ir svarbiausias konkurso „Misis Visata” etapas – vieša kalba, kurios metu veikli moteris atkreips žiūrovų iš viso pasaulio dėmesį į ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje opią smurto šeimoje problemą.

Kalbos metu Aistė Marija vilkės „WhipDress” ir italų dizainerės kurtą suknelę, atspindinčią penkias moters emocijas. Po konkurso planuojamas paskelbti suknelės aukcionas, kuriame surinkti pinigai bus skirti labdaros organizacijai „Vilniaus Moterų Namai”, padedančiai nuo smurto šeimoje nukentėjusioms moterims.

32-ejų Aistė Marija Žukauskaitė kartu su partneriu gyvena tarp Londono, Turino ir Monako. Moteris aktyviai užsiima labdaringa veikla. Lietuvoje Aiste Marija neseniai dalyvavo labdaringame bėgime „We Run Vilnius”.

A.M.Žukauskaitė atskleidė, kad konkurso metu žada puoštis su verslo partnere Aiste Krevnevičiūte įkurto mados ženklo „WhipDress” suknelėmis, prie kūrių stiliaus kūrimo prisidėjo ir pati.

Aukoti Lietuvoje nuo smurto šeimoje nukentėjusioms moterims galės ir lietuviai. Tai padaryti jau nuo šio ketvirtadienio galima internetiniame puslapyje WhipDress.com. Visi surinkti pinigai keliaus tiesiai į labdaringos organizacijos „Vilniaus Moterų Namai” sąskaitą.

Daugiau informacijos čia: whipdress.com/lt/content/9-mrs-universe-17

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai