Lapkričio 21, 2017
Lietuvė Donata Londone uždainavo turkiškai!

Muzikos studijos Dloud Londone įkūrėja ir dainininkė Donata Virbilaitė, nors ir nebegyvena Turkijoje, šios šalies nepamiršta iki šių  dienų. Mergina pristato su turkų muzikantais sukurtą  video klipą, o jau sausio mėnesį atlikėja vėl  kels sparnus į išsiilgtąją Turkiją, kur laukia susitikimai su draugais bei naujo albumo įrašai. 

Šiuo metu Anglijos sostinėje gyvenanti raudonplaukė ne tik intensyviai dirba savo įkurtoje studijoje, moko didelius ir mažus dainavimo ir scenos meno paslapčių, bet ir kuria naujus muzikinius projektus. Vienas jų – naujausias muzikinis klipas su nuostabiais turkų džiazo muzikantais. “Visada žavėjausi klasikine muzika tačiau labai retai šio stiliaus dainas atlikdavau koncertuose. Gavusi pasiūlymą iš Londone įsikūrusios Turkijos prodiuserinės kompanijos įrašyti legendinę Dean Martin'o dainą neatsispyriau. Tuo labiau kad pageidavimas buvo šią dainą atlikti dviem kalbomis – anglų ir turkų”.

 

Dainininkė juokiasi, kad prireikė daugiau kaip 7 metų tam, kad pagaliau viešai išdrįstų padainuoti turkiškai. Rezultatais Donata yra labai patenkinta. Ir nors užsakytas projektas tebuvo dvi dainos, mergina jau planuoja koncertus su klipe pasirodžiusiais muzikantais. 

Donata Sounds, Jomy Jomert, Zafer Barış Kasar, Murat Sığırcı, Muharrem Karaer, Numan Devrim, Bülent Vedat Balta, Güray Varol, Ezgi Kerman, Ilhan Gokalp, Laz@Camden:

 

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai