Rugsėjo 7, 2017
Kembridžo kunigaikštienė Kate dėl prastos savijautos praleido pirmą princo George'o dieną mokykloje
Catherine Elizabeth Middleton. © Foto: Wikipedia.

Didžiosios Britanijos princas George'as (Džordžas) ketvirtadienį pradėjo lankyti mokyklėlę, tačiau besilaukianti jo motina Kate (Keit) jautėsi prastai ir negalėjo dalyvauti, pranešė rūmų pareigūnai.

Ketverių metų George'ą į mokyklėlę atvežė jo tėvas, princas Williamas (Viljamas).

George'as, trečias žmogus eilėje į Britanijos sostą, po savo tėvo ir senelio princo Charleso (Čarlzo), lanko privačią „Thomas's“ mokyklėlę Batersyje – žaliame Pietų Londono rajone.

Atvykusius tėvą ir sūnų prie mokyklos vartų pasitiko mažesniųjų vaikų direktorė Helen Haslem, kuri juos palydėjo į princo George'o klasę.

Berniukas, kurio oficialus titulas yra Kembridžo princas George'as, mokykloje, kur metai kainuoja 17,6 tūkst. svarų (19,2 tūkst. eurų), bus vadinamas George'u Cambridge'u (Džordžu Kembridžu).

Jis vilkėjo mokyklos uniformą – tamsiai mėlyną megztuką „V“ formos iškirpte ir šortus, avėjo juodus batus.

Ketveri George'ui suėjo liepos 22 dieną, tad jis bus tarp jauniausių vaikų, nes Britanijoje vaikai mokslus pradeda rugsėjo mėnesį po savo ketvirtojo gimtadienio.

Jo dvejų metų sesutė princesė Charlotte (Šarlot) liko namuose Kensingtono rūmuose.

Rūmai pirmadienį paskelbė, kad Williamas ir Kate, Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė, turės trečią vaiką.

Nuo to laiko 35 metų Kate buvo priversta atšaukti du viešus renginius, nes kaip ir per ankstesnius nėštumus kenčia nuo hyperemesis gravidarum – itin didelio nėščiųjų pykinimo.

Kate nėštumas dar nepasiekė 12 savaičių ribos, po kurios moterys paprastai jau skelbia besilaukiančios, tačiau pranešimą apie nėštumą teko padaryti, nes ji turėjo atšaukti pirmadienio renginį.

BNS inf.

Raktažodžiai:

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta